Miért nem tudok lefogyni?
"Váltzó, hogy mennyi kalória van egy pizzában, de 2000 felett legfeljebb a családi meretűek vannak. Olyan 1000-1500 általában."
Hát... Én magamnak sütök pizzát, számolva a kalóriát, és egy kb. 32 centis, vékony tésztás pizza, amire grammra pontosan leszámolok minden hozzávalót, az szokott lenni 800-900 kalória! És azon van kb egy marék (!) light sajt, csirkemell sonka, hagyma, light mozzarella sajt, és kb. 10-15 g kockázott bacon, csak hogy legyen valami plussz is rajta. A rendelős pizzákon meg aztán dögivel van sajt, és ha nem csirkemell van rajta, akkor kolbász, szalonna, sertés hús, és ez mind-mind zsír. 1 g zsír 9 kalória, tehát jóval több, mint a szénhidrát és a fehérje, amiből 1 g 4 kalória... Szóval ha minden nap megeszel egy ilyet, akkor nem kéne csodálkozni.
Ha főzni és sütni nem tudsz, akkor ehetnél zabpelyhet, túrót, natúr joghurtot, gyümölcsöt, zöldséget, tojást, tk kenyeret felvágottal, kész salátakeveréket, rendelhetnél grill csirkemellet, nem beszélve az ezer más éttermes kajáról ami egészségesebb.
Ugyan, mondd már el nekünk, miért pont a pizzára esett a választás!
Viccesnek találom, hogy pizzával próbálsz lefogyni. Ilyet még èn magam se csináltam anno 14 éves gyerekként nulla információval a fogyás mibenlétéről, mikor elkezdtem próbálkozni. Akkor még netem se nagyon volt tájékozódni.
Talán normális ételeket kéne enni húst-zöldségeket, tojást, tejtermékeket, magvakat...
Az nem kifogás, hogy nem tudsz főzni. Tanuld meg. Én magam is egyedül tanultam meg gyerekkoromban.
Mert anyám lusta volt főzni egy idő után, ès suli után, mivel éhesen mentem haza, muszáj volt kaját csinálnom ha nem akartam állandóan szendvicsen meg hasonlókon élni.
Nem egy nagy dolog egyszerű de finom és fogyáshoz alkalmas ételeket csinàlni.
:DDDDDDD
"az alma is savanyú legyen", hát ez kész.
Az életben nem fogsz egy dekát se fogyni. Mivel napi 1x eszel, a szervezeted elraktározza azt a pizzát (meg eleve pizza? Komolyan???)
Próbálj meg háromóránként enni keveset, NORMÁLIS kaját! És emellé mozogj! Rögtön beindul a fogyás.
Eleve eszed azt a fos fehérlisztes cukros szart és csodálkozol, hogy nem fogysz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!