Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapra lebontva 30-40ezer...

Egy hónapra lebontva 30-40ezer forintom van étkezésre, viszont fogynom is kellene. Hogyan tudom megoldani?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Hát... Sok sikert hozzá. De ennyiből nem nagyon lehet normális minőségi diétás étrendet tartani. Talán részlegesen.

Mi ketten vagyunk , csak én diétázom betegség miatt, nem flancolunk, mégis kb 100 ezer megy el bevásárlásokra havonta. Sajnos a hús drága, zöldség drága, tojás, tejtermékek, olajos magvak drágák, az én kenyerem amit ehetek, az is drágább mint a sima. de ha jót akarok magamnak,muszáj ezeket ennem.

2022. márc. 27. 23:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek akkor mennyi a reális összeg egy hónapra?

2022. márc. 28. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem bőven jó ez az összeg, ennél többet én sem költök kajára, és egészségesen, változatosan, finomakat eszem. Jól kell tudni beosztani, gazdálkodni, nézni az akciókat, így még extrákat is megengedhetek magamnak, sok helyen a közeli lejáratú dolgokra akár 60-70% kedvezményt is adnak, és sok minden bőven jó még napokkal a lejárati dátuma után is. Így ebből az összegből nekem még fehérjeporra is telik:)
2022. márc. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!