Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapra lebontva 30-40ezer...

Egy hónapra lebontva 30-40ezer forintom van étkezésre, viszont fogynom is kellene. Hogyan tudom megoldani?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Annál jobb. Kevest kell enni a fogyáshoz.
2022. márc. 25. 17:34
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Gyümölcs,zöldsèg (pláne idényzöldség),nem drága.Továbba zabpehely,joghurt…Nem kell húst hússal enni és drága fehérjeporokra sincs szükség.
2022. márc. 25. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
SOk-sok (idény)zöldség, kevés (vagy semmi) húsféle, meg saját magadnak kell készíteni, nem kész meg félkész kajákat venni, táplálékkiegészítökre meg semmi szükség..
2022. márc. 25. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

De a zöldségek drágák. Nekünk legalábbis.

Csak fagyasztottat veszünk.

2022. márc. 25. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Az IDÈNYzöldségek NEM drágák, sokkal olcsóbbak a fagyasztottnál
2022. márc. 25. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 35-40ezer között ki szoktam jönni egyedül, megoldható.

A tojás, zabpehely, fagyasztott zöldségek, gyümölcsök nem drágák, utóbbiból úgyis elég egy maréknyi pl. a zabba.

Friss zöldségeket akciósan szoktam venni, pl a napokban a Tescoban a kigyouborka darabja 230 ft volt, ez nekem 3 nap alatt fogyott el.

Ha húst eszem, azt mindig ebédre, 150 grammot szoktam számolni, nekem ennyi elég. Hozzá valamilyen ch-s köret, adagonként 30 dkg nyersen mérve.

Feherjeport is szoktam inni, mert súlyzós edzéseket is végzek, kilós kiszerelésben ez sem drága.

Nassolni muzliszeleket szoktam, a sparban 59 ft darabja, nekem megteszi. A drágábbik cerbona sem jobb összetétel szempontjából.

Alma kilója akciósan 250 Ft körül van, ez is több napos gyümölcs adagom.

2022. márc. 25. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Ebből kb bárhogy. Nézd meg youtubeon johhny v videóját ahol 2000 kcalos izomepito etrendet hozott ki heti 10 ezerbol. Az eleg jo pelda, es eleg rugalmasan evett, raadasul neked fogyashoz tuti keveswbb kcal kell
2022. márc. 26. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Tojásos ételek, babos ételek, krumpli, alma, körte, paradicsom, nyers zöldségek, zab, akciós húsok..... Még a mai árak ellenére sem nehéz olcsón enni változatosat. Elég odafigyelni. Nyilván nem éttermi minőségű kajáid lesznek, de talán nem is indokolt.
2022. márc. 26. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Attól is függ az ország melyik részén élsz.. ki lehet jönni ennyiből,de azért nagy flancolásra ne számíts. Ez napi kb 1000 ft étkezésre, ebből sok friss zöldség nem lesz,sem hús.
2022. márc. 26. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Olcsó étrend magas szénhidráttartalmú lesz. A nyers zöldségek és zab a rosttartalmuk miatt érdekesek, hogy lassításák a szénhidrátok emésztését.
2022. márc. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!