Hogyan lehetne megoldani?
Szóval most 106 kiló vagyok és elegem van. Szeretnék diétázni. Viszont semmi ötletem hogyan fogjak hozzá. ezeket az alap dolgokat tudom hogy fehér kenyér felejtős. Du 6 után ne egyek max uborkát vagy almát, semmi cukros dolog stb. Jelenlegi étkezésem kb így néz ki:Reggel eszek 1-2 szendvicset májkrémes stb 4 paradicsommal vagy egy csomag virslit hasonlókat. Random nap közben eszek valami gyümölcsöt ami van itthon. Ebédelek azt amit a szüleim készítenek. Vacsorázni ritkán szoktam. Néha eszek pattogatott kukoricát film nézéskor (nálam ennyi nasi van). Tudom hogy borzalmas de mindenen tudok változtatni ha segítetek egy kicsit. Viszont nem tudom hogy:
Mennyit egyek?
Mikor egyek?
Mi az amit jó ha eszek és segít a fogyásban.
Hasznos tippeknek is nagyon nagyon örülnék étkezéssel kapcsolatosan. Mozgás most nem kalkulálható viszont Tél után már igen. Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat. Előre is. Akarattal nem lesz gond csak legyen egy út amit tudok követni.
Ha számít valamit:
21 éves vagyok
Férfi
185cm magas
106 kiló
Ez elég kevésnek tűnik, de gondolom, ebédre azért alaposan eszel. A te számaiddal még fogyáskor sem kell nagyon kevés...
Az hülyeség, hogy 6 után nem ehetsz, természetesen. Semmi logika nincs benne, hogy ne, de elég kellemetlen lenne sok későn fekvőnek. NEM ezen múlik, hanem a kalóriadeficiten.
A tápanyagbeviteledre ügyelj. A leírtakból lövésem sem lehet, mennyit és milyen makrókkal eszel (jó, a szénhidrát nem kevés, ez világos, de ez még nem baj, valamiből kalória kell). Az ebédednek fehérjedúsnak és alaposnak kell lennie, ha azon kívül csak gyümölcs és 1-2 szendvics és kis nasi van. Zöldséget is érdemes nem elhanyagolható mennyiségben enned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!