Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megoldani?

Hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Szóval most 106 kiló vagyok és elegem van. Szeretnék diétázni. Viszont semmi ötletem hogyan fogjak hozzá. ezeket az alap dolgokat tudom hogy fehér kenyér felejtős. Du 6 után ne egyek max uborkát vagy almát, semmi cukros dolog stb. Jelenlegi étkezésem kb így néz ki:Reggel eszek 1-2 szendvicset májkrémes stb 4 paradicsommal vagy egy csomag virslit hasonlókat. Random nap közben eszek valami gyümölcsöt ami van itthon. Ebédelek azt amit a szüleim készítenek. Vacsorázni ritkán szoktam. Néha eszek pattogatott kukoricát film nézéskor (nálam ennyi nasi van). Tudom hogy borzalmas de mindenen tudok változtatni ha segítetek egy kicsit. Viszont nem tudom hogy:

Mennyit egyek?

Mikor egyek?

Mi az amit jó ha eszek és segít a fogyásban.

Hasznos tippeknek is nagyon nagyon örülnék étkezéssel kapcsolatosan. Mozgás most nem kalkulálható viszont Tél után már igen. Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat. Előre is. Akarattal nem lesz gond csak legyen egy út amit tudok követni.

2018. szept. 10. 19:50
 1/3 A kérdező kommentje:

Ha számít valamit:

21 éves vagyok

Férfi

185cm magas

106 kiló

2018. szept. 10. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnél fogyni, akkor írj és segítek. Én a lassan haladjunk elvben hiszek, szóval nem fogom leírni már most melyik étkezésre mit egyél, de hosszútávon tudok neked segíteni, hogy majd te magad tudd mit, hogyan csinálj. Csak akkor írj, ha így megfelel és tényleg akarod.
2018. szept. 10. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez elég kevésnek tűnik, de gondolom, ebédre azért alaposan eszel. A te számaiddal még fogyáskor sem kell nagyon kevés...

Az hülyeség, hogy 6 után nem ehetsz, természetesen. Semmi logika nincs benne, hogy ne, de elég kellemetlen lenne sok későn fekvőnek. NEM ezen múlik, hanem a kalóriadeficiten.

A tápanyagbeviteledre ügyelj. A leírtakból lövésem sem lehet, mennyit és milyen makrókkal eszel (jó, a szénhidrát nem kevés, ez világos, de ez még nem baj, valamiből kalória kell). Az ebédednek fehérjedúsnak és alaposnak kell lennie, ha azon kívül csak gyümölcs és 1-2 szendvics és kis nasi van. Zöldséget is érdemes nem elhanyagolható mennyiségben enned.

2018. szept. 10. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!