A szüleim csinálnak vacsorát, de nem akarok velük enni. Mit mondjak nekik?
Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy ne jöjjenek rá arra hogy alig eszem. Mondtam hogy nem akarok most, és azt mondta hogy mindenki eszik, aztán beleegyeztem én hülye. Ti ilyenkor mit szoktatok mondani?(aki átélt ilyen helyzetet)2022. márc. 24. 20:09
21/22 anonim válasza:
Keress segítséget, pszichológust, pszichiátert!
Testképzavar, ha ilyen cm-kg adatokkal kövérnek látod magadat.
Plusz persze a nemevéssel olyan krónikus nyomelem- és vitaminhiányod alakul ki, hogy vissza fogod sírni a "kövér" énedet. Mert lógni fog a bőröd, kiszáradsz, stb.
22/22 anonim válasza:
Az enyémek örültek ha nem ettem. Szóval nem kellett magyarázkodnom. Mára már szerencsére tudom, hogy nem a koplalás a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!