A szüleim csinálnak vacsorát, de nem akarok velük enni. Mit mondjak nekik?
Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy ne jöjjenek rá arra hogy alig eszem. Mondtam hogy nem akarok most, és azt mondta hogy mindenki eszik, aztán beleegyeztem én hülye. Ti ilyenkor mit szoktatok mondani?(aki átélt ilyen helyzetet)2022. márc. 24. 20:09
1/22 anonim válasza:
"Azt szeretném hogy ne jöjjenek rá arra hogy alig eszem."
Mi meg azt szeretnénk hogy rájöjjenek, tehát nem fogunk tanácsokat adni. :)
2/22 anonim válasza:
Azt ne várd, hogy majd itt asszisztálunk a baromságodhoz, ég az öngyilkossági kísérletedhez.
3/22 anonim válasza:
Menjel szépen enni és kérj segítséget a szüleidtől, mert beteg vagy
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Végül megettem mert nem tudtam mást csinálni és most kb. itt sírok :>
2022. márc. 24. 20:33
6/22 A kérdező kommentje:
170cm és 66kg. Tudom hogy sok.
2022. márc. 24. 20:39
7/22 anonim válasza:
Keress magadnak egy egészsége diétát, ne legyél hülye, ne koplalj. Egy normális diétát nem kell titkolnod, a szüleid is biztos segítenének, hogy egészségeset főzzenek
8/22 anonim válasza:
Nem cagy anorexias, de megertem ha nem akarsz enni hogy fogyjal. Egy egeszseges dieta jo valasztas. Egyszeruen kozold anyadekkal hogy tobbet nem eszed a foztjuk mert zsiros, es matol salatat vacsorazol. Az nincs 300 kcal es laktat is. Nem szolgatnak egy szot sem, ha latjak hogy eszel gyumolcsoket, salatat, iszol sovany tejet stb.
9/22 anonim válasza:
Sok? Teljesen normális kategória. Koplalás helyett inkább mozogj sokat. Jobban jársz, jó a testnek és a léleknek is.
10/22 anonim válasza:
Egyél zöldséget vacsorára. Ha 3 nagy salátalevelet feltépkedsz, szelsz hozzá egy paprikát, egy negyed uborkát (egy szelet négybe vágva) és egy fél paradicsomot, majd mindezt kirakod egy lapos tányérra, az ránézésre elég soknak tűnik. Pedig igazából az egész van vagy 50 kalória, így neked sem lesz bűntudatod, és a zöldségek miatt a gyomorsavad sem kezdi ki a gyomrod. Ahhoz azért elég nagy taplónak kell lennie egy szülőnek, hogy azt mondja a gyerekének "márpedig megeszed a zsíros sült szalonnát 3 szelet fehér kenyérrel a zöldség helyett!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!