Éjjel bejöttem a kórházba vérzéssel, benn is fogtak, most a reggeli doki vízitúra meg azt mondta ha akarok haza mehetek ti mit csinálnátok? Többi lent
Tegnap estefelé elkezdtem picit rózsaszínen vérezgetni, éjjel volt kis alvadt vér, bejöttünk megnézetni. Doki megvizsgált, szűk 1 ujjnyira tág, felvett az osztályra, hogy délután lehet beindul rendesen. Most viziten a másik doki félig röhögve, hogy ő ezzel biztos nem vett volna fel az osztályra, mert ez eltarthat napokig is, nyugodtan haza mehetek ha gondolom, beszéljek a főorvossal.
Elég erős, rendszertelen fájásaim vannak. Nst alapján a reggeli azt mondta, hogy jóslók. Első babámat várom, 40+2 hetes vagyok. Eléggé elbizonytalanított, nem tudom mit csináljak. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Szerintem menj haza. Megneztek ctgn ultrahangon? Ha ott minden rendben akkor nincs gond, a vérzés jelezheti a szülés közeledtét, nálam is volt pár nappal előtte.
Szóval jobban jársz ha minél tovább otthon vagy, ha nem indokolt ott maradnod.
Én is hazamennék magamat ismerve, nagyon kivagyok a kórházi körülményektől, attól, ha ismeretlenekkel vagyok összezárva, nem a magam ura vagyok stb. Biztosan nem dekkolnék ott feleslegesen, de otthon is csak pihennék, feküdnék.
Ha te nagyobb biztonságban érzed magadat a kórházban, akkor maradj.
Én is hazamennék. Nekem is első baba lesz (36.hét), de rosszul vagyok a kórházi közegtől. Bármikor be tudsz menni, ha beindulna a buli és jobb is szerintem otthon vajúdni és csak akkor menni, amikor muszáj.
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy pici vértől nem kell megijedni, a tágulás okozza, meg nagy a vérbőség ilyenkor. Ha a vizsgálatokkal minden rendben volt, szerintem nincs oka, hogy maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!