Ha hagymásbabot akarok csinálni, akkor mennyivel lesz másabb, ha bolti fagyasztott babból csinálnám, mintha konzervbabból csinálnám?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 22:04
1/5 anonim válasza:
Előtte alaposan meg kell főzni babot, ennyi
2/5 anonim válasza:
A dobozos babnak doboz íze van! Hihetetlen számomra, hogy léteznek emberek, akik ilyesmit vesznek, esznek!! Piacon kell venni száraz babot. Éjszakára áztatni...
3/5 anonim válasza:
Fagyasztott bab? Az zöldbab, abból nem lehet. Egyébként konzervből csinálom én is, egyszerűbb és fincsi. Bud Spencer se áztatgatott, mielőtt csinálta volna! Igaz, szegény sose tudta megenni, mindig megzavarták...
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Mindig konzervből csinálom nekem a normál nem jön be
Áztatás után is nehezen fő meg, rossz az állaga
A konzerv vagy fagyasztott fejtett bab teljesen jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!