Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha hagymásbabot akarok csináln...

Ha hagymásbabot akarok csinálni, akkor mennyivel lesz másabb, ha bolti fagyasztott babból csinálnám, mintha konzervbabból csinálnám?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Előtte alaposan meg kell főzni babot, ennyi
2020. ápr. 15. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
A dobozos babnak doboz íze van! Hihetetlen számomra, hogy léteznek emberek, akik ilyesmit vesznek, esznek!! Piacon kell venni száraz babot. Éjszakára áztatni...
2020. ápr. 15. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Fagyasztott bab? Az zöldbab, abból nem lehet. Egyébként konzervből csinálom én is, egyszerűbb és fincsi. Bud Spencer se áztatgatott, mielőtt csinálta volna! Igaz, szegény sose tudta megenni, mindig megzavarták...
2020. ápr. 16. 05:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Le vagy maradva, utolsó, ezer éve fagyasztanak fejtett babot is.

2020. ápr. 16. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Mindig konzervből csinálom nekem a normál nem jön be

Áztatás után is nehezen fő meg, rossz az állaga

A konzerv vagy fagyasztott fejtett bab teljesen jo!

2020. ápr. 16. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!