10 kg-ot akarok ledobni, decemberig, ha igy csinalnam az jo lenne es sikerulne vagy gaz az egesz ugy ahogy van?
Szal
1. No udito mu kaja edesseg
2.reggeli + ebed meglesz aztan 1.30 perc torna majd az ezt koveto ido szakaszokban ha megehezem csak gyumolcs joghurt salata vagy puffasztott rizs
Tehat igy decemberre menne????
Sokkolod a szervezeted a koplalással.Az étkezések között sok idő telik el,lassul az anyagcsere.2 hét múlva nem lesz erőd edzeni.Plusz gondolom a zabálást cseréled le drasztikusan átmenet nélkül.1%,hogy összejön.
Ha össze is hozod nem testzsírból fogsz fogyni,hanem izomból és a végére sovány zsíros vizenyő leszel.
Edzés után gyorsan felszívódó fehérje kell,nem gyümölcs cukor,meg a joghúrtban lévő tömény cukor.A pufi rizs is ch.
Este szintén lassan felszívódó fehérje kell,nem szénhidrát.
hát tuti hogy lefogod adni, ha tényleg betartod amit leírtál, de a vacsora hiányzik, egész hátralévő napszakban éhezni fog a szervezeted
attól függ mi a reggelid és az ebéded
gyümölcsjoghurt helyett natúr, azzal jobban jársz és abab teszel gyümit
Szia!
Én tipilus Jojó lány vagyok, szinte semmi nem segített eddig. A konyhaszekrényem tele van " ami eddig nem vált be" bogyókkal turmixokkal teákkal. Majd egyszer véletlenül rátaláltam az Atkin's diéta leírására. Az első két hét alatt 6 kg leadtam, aztán heti 0,5 kg.-t.Néha én is tornázom, de leginkább csak odafigyeltem a kajára. Valóban semmi nem segített, de most durván 3 hónap alatt -13 kg-nál tartok. Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!