Mi történne ha ezt csinálnám?
Nagyon sokat ettem 2 napig... uh bele se merek gondolni. Súlytartón vagyok, 7 hónap alatt lement 13 kg. Szeretném ezt tartani, de rokonlátogatás volt és RENGETEG sütit, csokit és fehérlisztes péksütit ettem, + zsíros dolgokat.
Kíváncsi vagyok mi van ha 4 napig csinálnám ezt? Nem akarom félre ne értsetek, de mi történne ha ezt valaki (a nagy zabálást ) 4 napig csinálja? Beindulhat a zsírosodási folyamat? Teljesen telítődtek a beleim úgy érzem tökre tele vagyok...
mi van ha valaki a zabálást 4 napig csinálja?
Kedves első! Ha mondjuk 4 napig csinálnám ezt tuti csak pár deka zsír jönne fel? mert éreztem 2 nap után is hogy szorít a gatyám... míg ha a súlytartó étrendemen vagyok nem szorít... ez lehet attól hogy feltöltődnek a glikogénraktárak és azért szorít?
kedves utolsó: tuti visszaáll 2-3 hét alatt?:S nem tudom
igen, plusz a megkötött víz. meg amiért tele van a hasad, alig bírod összegombolni.
érezted már, hogy egy nagy családi lakoma végén annyit ettél, hogy ki kellett gombolni a nadrágod? nyilván nem híztál fél óra alatt 3 kg-t, csak tele van a hasad és az nyomja ki. 4 nap alatt nem lehet 1 kg-t hízni, ahhoz +9000 kalóriát kéne megenned a szükséges mennyiség felett!
"kedves utolsó: tuti visszaáll 2-3 hét alatt?:S nem tudom"
Igen visszaall, mert mikor visszajovunk Londonba visszaallunk a normal egeszseges kajakra es siman lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!