Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám tényleg elkezdeni?

Hogy tudnám tényleg elkezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon kétségbe vagyok esve... 2 év alatt rengeteget hiztam 24 éves L. Vagyok.158 cm és most már 76 kiló.. 2 éve 54 körül mozogtam és előtte is évekig.

Egy éve van párom ő már 65+ba látott csak. Körülbelül 3-4 hónapja kezdtem hogy majd most sikerül, majd most lesz kitartasom és egyszerűen vissza jutok a kajahoz... Mindig ott lyukadok ki hogy annyi szutykot megeszek és ekkor vissza esek... Fogyókúrás roham azóta is 2 hetente előjön... Utálom a testem és utálok tükörbe nézni, hogy jussak vissza oda ahol régen is álltam? Mit tegyek hogy elfelejtsem a folytonos evést a csokikat stb... Kérlek segítsetek!

2022. febr. 21. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Fokozatosan próbáld meg az egészségesebb életmódot bevezetni. Ne egyszerre akard mert akkor az lesz mint eddig.

Ne koplalj, ne eheztesd magad, számold a kalóriákat. Ha úgy érzed hogy falasi rohamaid vannak akkor vagy nagyon nagyon kevés kalóriát eszel vagy rendszertelenül érkezel vagy nem iszol elég folyadékot.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, jó minőségű szénhidrátot, elegendő fehérjét, sok folyadékot. Kezdj el mozogni valamit amit élvezel is csinálni. Próbáld az egészségtelen ételeket átvariálni egészségesebb verzióvá.

2022. febr. 21. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont az vált be, hogy egyszerre hagytam el mindent es álltam át egeszségesre. Mindenki máshogy működik agyban.

Bármit ehetsz, ha kalóriákat számolod, és betartod a keretet. Elég magas keretekkel is lehet fogyni, ha sportolsz mellé, ez szerintem betartható.

2022. febr. 21. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos ilyen koplalos diétákat akartál követni, amik mindig így lyukadnak ki. Nézz a Neten finom, de nem olyan sok kalórias ételeket. A napi kalóriadat ne lepd át és ennyi. Nem muszáj edzeni se ha ennyire lusta vagy.
2022. febr. 21. 22:26
 4/5 Humor Herold ***** válasza:

Tervezd meg előre a heted, mármint hogy mikor mit eszel.Persze úgy,hogy a kalóriaszükségletednél kevesebb kalóriát tartalmazzanak a napok.

Ha előre megtervezed és precízen mindig tartod magad hozzá,akkor pontosan tudni fogod hogy az adott nap hol tartasz és mi fér bele esetleg azon kívül, és mi nem.

De egyébként erre nincs csodaszer...csinálni kell,kitartani...akaraterő kell hozzá.Azt nem tudod letölteni, fizetni sem tudsz érte.

Úgyhogy ha nincs akaraterőd növessz picit...különben máshol fogsz nőni...

2022. febr. 22. 06:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Pszichésen rendben vagy? Stresszreakció vagy elfojtás is simán okoz falási rohamokat.
2022. febr. 22. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!