Újra szeretnék elkezdeni edzeni, de nagyon sok szerem van és nem tudom mikor melyiket kellene szednem?
Figyelt kérdés
Jelenleg 86 kg vagyok szóval egyszerre akarok fogyni + kicsi izmot is építeni.
Amik vannak:
Tribulus Terrestris tabletta
Synephrine Extreme tabletta
Pro Amino por
BCCA por
kreatin monohidrát por
Arginie A.K.G tabletta
Fehérje: edzés után ez okés.
L-karnitin: edzés elött 10p
2021. máj. 10. 07:45
1/6 anonim válasza:
BCAA meg synephrine is edzés előtt.Habár az utóbbit inkább reggel venném be reggeli után.A tribulus nem tudom mi.Az összes többi aminosav meg fehérje edzés után,de szerintem felesleges ennyi mindent szedni.
2/6 anonim válasza:
Ezekre nincs szükséged, csak egy jó étrendre, és egy jó edzéstervre.
3/6 Sunshinedoll válasza:
Nem értem, hogy miért azzal kezdi valaki az edzést, hogy megvesz egy csomó cuccot.
Először edzeni kell és jó étrendet beállítani és majd arra ráépíteni az étrendkiegészítőket...
4/6 anonim válasza:
Egyikre sincs szükség, főleg a fehérje porra.
5/6 anonim válasza:
Fogyni és izmot építeni egyszerre szinte lehetetlen. Nagy eséllyel csak stagnálni fogsz. Ahogyan mások is mondták, az étkezés legyen belőve. Ezekre az extra cuccokra meg semmi szükséged nincs, főleg kezdőként. Pénzkidobás. Ha csak nem mozgatsz meg hegyeket nap mint nap, bőven letudod, sőt... túl tolod a szükséges aminosavakat sima étrendből. Kreatinnak meg mi értelme fogyáshoz, minek akarsz vizet kötni? Lassan ott tartasz, hogy ilyen kiegészítő nyavalyákból letudod a napi kalória beviteled felét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!