Ti mivel motivaltatok magatokat a fogys/dieta alatt? Szeretnem elkezdeni, de a vegere sosincs eleg akaraterom.17/L
Először azért fogytam, hogy legyen hapsim. Lett is...férjem.
Másodszor azért, mert az orvos azt mondta.
Most harmadszor azért, hogy legyen állásom, gyerekem. Ha ez is olyan jól sikerül, mint az első...! :)))
Amúgy meg koncentrálj a csinos, és nagyon-nagyon olcsó ruhákra. :)
Hát, hogy szebben nézzek ki, erősebb legyek és megfeleljek a csajoknak. :)
Eleinte nagyon belekezdtem, alig tudtam felkelni olyan izomlázam volt. :(
Mostanra viszont a napi 30 kör futás a ház körül mindig megvan :)
nekem 14kgtol sikerult megszabadulnom :)
az hajtott h csinos legyek es mar utaltam magam
Azota azaz most meg 2-3kg-t akarok ledobni a
es a dieta is jol megy most azzal motivaltam magam sztem csinald ezt te is,hogy nezz a neten szep alaku lanyokat en pl.Rajnai Reka fitness modell alakjat tartom szemelott.termeszetesen nem szeretnek kockashasat ilyen izmos labakat,de aerobicozom,kondizom ugyhogy
a falamra raktam par kepet itt a szobamban es ha barmikor elrontanam a fogyokurat es egy kis edesseget tamadna kedvem enni rogton a falra pillantok es a celomra gondolok engem ez motival :)
Visszagondolva a régi énemre...jófejnek éreztem magam a családban az asztalnál, mert megettem egy fél disznót...aztán meg mentem aludni, hogy figyeljetek csak, így kell emészteni, persze semmi testmozgással. Majd süti, táblás csoki kétpofára. Aztán mikor mentem valahova, és le kellett hajolnom h bekössem a cipőmet, egyik láb után 2 perc pihenő, majd jöhet a másik. Mindemellett magas vérnyomás és koleszterin szint. Ez nem élet, ez az élet elszrása.
Azóta ledobtam 25 kilót, koleszterin/vérnyomás rendben, nem köpöm ki a tüdőm ha esetleg lépcsőznöm kell egy picit, sokkal jobb lett a közérzetem. És nem azt nézem hogy most milyen vagyok, hanem azt hogy milyen voltam akkor.
Olyan diétát csinálok amit életem végéig tudnék csinálni, mondhatni nem eszek kevesebbet, csak jó kajákat, cukor helyett édesítő, mert salynos maradtam édesszájú, fehér leszt helyett teljes kiőrlésű liszt, de persze csak módjával.
Joghúrt napi 3-4, sovány túró, cottage chese, halkonzervek, zabpehely, zöldségek napi szinten.
És egy videó, azt hiszem ebben mindenki talál magára illőt:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iNn-V..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!