Ti mivel motivaltatok magatokat a fogys/dieta alatt? Szeretnem elkezdeni, de a vegere sosincs eleg akaraterom.17/L
Én azzal motiválom hogy a barátom ne akarjon mást helyettem, én akarok lenni neki a tökéletes "istennő".. talán túlzásba is viszem/vittem már. De nem igazán érdekel. Neki nincs akaratereje, hogy letegye a cigit, én megmutatom neki, hogy igenis lehet akaratereje, ha AKARJA hogy legyen, fogyni, keveset enni és mindig mozogni sem egyszerű, nehéz és fárasztó, főleg hogyha direkt hátráltatnak, de meg akarom mutatni neki hogy ha én nekem megy ez akkor igenis neki is mehetne az. Még akkor is ha teljesen más a két dolog.
Azonkívül nagyon szeretem, ha megnéznek, mert csinos vagyok (nem r.banc, hanem csinos!), és akárki akármit mond, vékonyan IGENIS csinosabb az ember mint husibban, kövérebben!! Meg aztán az a sok szép ruha.. *.*
Engem is az motivál,hogy tudjak találni hozzám illő srácot. Egyszerűen azt akarom,hogy büszkélkedhessen velem,ne kelljen szégyellnie,és persze,hogy fel tudjon kapni anélkül,hogy megszakadna.:D Mellette persze ott van,hogy a sporttól hasznosabbnak érzem magam,olyan érzés,hogy többet teszek magamért,mint az átlagember. Sokkal nyugisabb is az életem,át tudom gondolni futás közben a dolgaimat,már csak ezért se hagynám abba. A sporthoz meg rendes kaja kell,tehát ezt is befolyásolja. :) Írok mellé blogot,követik páran,suliban is mondtam már,hogy én hajnalban edzek,azért vagyok hulla reggelente,és gyakorlatilag mindent megtettem,hogy ha elrontanám,vagy feladnám azt ne ússzam meg feltűnés nélkül. Mindenki várja kíváncsian az eredményt,nem szeretnék senkinek csalódást okozni. A folytatás meg... szerintem mire ennek a végére érek,rég el is felejtem a "rossz" életmódom,és ezt fogom szeretni. Onnan meg már kezemben tudom tartani a dolgokat azt hiszem. Röviden ennyi jutott eszembe.:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!