Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mivel motivaltatok magatoka...

Ti mivel motivaltatok magatokat a fogys/dieta alatt? Szeretnem elkezdeni, de a vegere sosincs eleg akaraterom.17/L

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve az osztálytalálkozóm segített, mert nagyon jól akartam kinézni. A 170 cm-hez akkor 75 kg voltam, és 3 hónap alatt lementem 60 kg-ra elég szigorú diétával és mozgással. Húú akkor nagyon jól néztem ki, nagyon formás voltam, az egész osztályom el volt ájulva, hogy milyen csinos nő vagyok.... :) Ezért megérte. Most sajnos 70 kg vagyok, szóval megint megy a diéta.
2013. márc. 3. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Én azzal motiválom hogy a barátom ne akarjon mást helyettem, én akarok lenni neki a tökéletes "istennő".. talán túlzásba is viszem/vittem már. De nem igazán érdekel. Neki nincs akaratereje, hogy letegye a cigit, én megmutatom neki, hogy igenis lehet akaratereje, ha AKARJA hogy legyen, fogyni, keveset enni és mindig mozogni sem egyszerű, nehéz és fárasztó, főleg hogyha direkt hátráltatnak, de meg akarom mutatni neki hogy ha én nekem megy ez akkor igenis neki is mehetne az. Még akkor is ha teljesen más a két dolog.

Azonkívül nagyon szeretem, ha megnéznek, mert csinos vagyok (nem r.banc, hanem csinos!), és akárki akármit mond, vékonyan IGENIS csinosabb az ember mint husibban, kövérebben!! Meg aztán az a sok szép ruha.. *.*

2013. márc. 3. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
mondd el büszkén a munkahelyen/suliban, hogy te most azért mész haza előbb, mert edzésre mész, lehetőleg a pasi előtt, aki tetszik, vagy akit rohadtul utálsz...ezek után nem lesz merszed lusta lenni és nem elmenni edzésre :D
2013. márc. 3. 14:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom,hogy leirtatok azt,hogy nektek mik voltak a gondolataitok. Igazan biztato amit irtok es mar en is neki alltam rendesen. Mondjuk en igazi edesseg manias vagyok sajnos, es nehez :/ . Jelenleg az 151cm-hez (igen en ilyen picurka lettem) 53kg tarsul es legalabb 47 szeretnek lenni, remelem sikerul.
2013. márc. 3. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem is az motivál,hogy tudjak találni hozzám illő srácot. Egyszerűen azt akarom,hogy büszkélkedhessen velem,ne kelljen szégyellnie,és persze,hogy fel tudjon kapni anélkül,hogy megszakadna.:D Mellette persze ott van,hogy a sporttól hasznosabbnak érzem magam,olyan érzés,hogy többet teszek magamért,mint az átlagember. Sokkal nyugisabb is az életem,át tudom gondolni futás közben a dolgaimat,már csak ezért se hagynám abba. A sporthoz meg rendes kaja kell,tehát ezt is befolyásolja. :) Írok mellé blogot,követik páran,suliban is mondtam már,hogy én hajnalban edzek,azért vagyok hulla reggelente,és gyakorlatilag mindent megtettem,hogy ha elrontanám,vagy feladnám azt ne ússzam meg feltűnés nélkül. Mindenki várja kíváncsian az eredményt,nem szeretnék senkinek csalódást okozni. A folytatás meg... szerintem mire ennek a végére érek,rég el is felejtem a "rossz" életmódom,és ezt fogom szeretni. Onnan meg már kezemben tudom tartani a dolgokat azt hiszem. Röviden ennyi jutott eszembe.:)

17L

2013. máj. 23. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!