Segitseg! Le akarok fogyni, de nincs eleg akaraterom, mit tegyek? 21 eves vagyok,165cm es 85kg .
Figyelt kérdés
Eljarok szaladni, de nagyon hamar faradok, konditerembe nem tudok eljarni anyagiak miatt.Ugrokotelezek, tornazok, de hamar feladom ,mert nincs bennem kitartas. Mit tegyek? Hogy motivaljam magam?2012. júl. 23. 13:54
1/5 anonim válasza:
Ha maga a fogyás, mint eszköz nem elég motiváció ahhoz, hogy olyan alakod legyen, amilyet szeretnél, akkor inkább hagyd abba.
2/5 anonim válasza:
Kérd barátok/barátnők segítségét, motiváljanak. Mozgás mellett a megfelelő étrend is fontos, ne felejtsd el ezt sem.
3/5 anonim válasza:
Én 3 év kínlódás után most annyi erőt gyüjtöttem mint még soha..Az étrendemet teljesen megváltoztattam,konditerembe fogok járni,a hűtöm tele van Beyonce bikinis képeivel,illetve olyan csajokról akiknek a teste meg van dolgoztatva.Ha enni akarnák,csak ránézek a hűtőre és eszembe jut hogy nem lehet mert én ilyen akarok lenni.
Én aztán tudom milyen nehéz akaraterőt gyűjteni,de én most a párom miatt és persze magam miatt most aztán minden erőmet összegyüjtöttem:)Remélem neked is sikerül!
5/5 anonim válasza:
Ha nem akarod igazán akkor hagyd az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!