Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitseg! Le akarok fogyni,...

Segitseg! Le akarok fogyni, de nincs eleg akaraterom, mit tegyek? 21 eves vagyok,165cm es 85kg .

Figyelt kérdés
Eljarok szaladni, de nagyon hamar faradok, konditerembe nem tudok eljarni anyagiak miatt.Ugrokotelezek, tornazok, de hamar feladom ,mert nincs bennem kitartas. Mit tegyek? Hogy motivaljam magam?
2012. júl. 23. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha maga a fogyás, mint eszköz nem elég motiváció ahhoz, hogy olyan alakod legyen, amilyet szeretnél, akkor inkább hagyd abba.
2012. júl. 23. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérd barátok/barátnők segítségét, motiváljanak. Mozgás mellett a megfelelő étrend is fontos, ne felejtsd el ezt sem.
2012. júl. 23. 14:37
 3/5 anonim válasza:

Én 3 év kínlódás után most annyi erőt gyüjtöttem mint még soha..Az étrendemet teljesen megváltoztattam,konditerembe fogok járni,a hűtöm tele van Beyonce bikinis képeivel,illetve olyan csajokról akiknek a teste meg van dolgoztatva.Ha enni akarnák,csak ránézek a hűtőre és eszembe jut hogy nem lehet mert én ilyen akarok lenni.

Én aztán tudom milyen nehéz akaraterőt gyűjteni,de én most a párom miatt és persze magam miatt most aztán minden erőmet összegyüjtöttem:)Remélem neked is sikerül!

2012. júl. 23. 15:13
 4/5 anonim válasza:

[link]

Hátha segít:)

2012. júl. 25. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod igazán akkor hagyd az egészet!
2013. márc. 3. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!