Hogyan lehetne tobb akaraterom? Mindig buntudatom van hogy eszek, azt mondom hogy nem eszek ma tobbet, es egyszer csak ott talalom magam hogy kotoraszok a hutoben?
Figyelt kérdés
mit csinaljak hogy be tudjam tartani, kellene valami sokk hogy belevesodjon az agyamba hogy ne egyek !!!!2011. ápr. 27. 19:59
1/9 anonim válasza:
Nézz a tükörbe! Nem rosszból mondom, de nekem is így sikerült rávennem magam. Ha nagyon éhes vagy akkor egyél gyümölcsöket, zöldséget, halat minden mennyiségben kb, csirkemellet. Nem kell éhezni. Napi 5-6szor egyél, persze kis adagokat és egészséges kajákat.
2/9 anonim válasza:
Azért zabálsz mert unatkozol !!! keressél hobbit, sportolj, tanulj, lógjál a haverokkal, császkálj a városban, hajtsad a lányokat.
3/9 A kérdező kommentje:
tenleg azert eszek mert neha unatkozok , de lany vagyok, tehat inkabb a fiukat hajtom :d
2011. ápr. 27. 20:09
4/9 anonim válasza:
az ilyen oldalak direkt azért vannak, hogy inspirálják a fogyózókat. bár persze némelyik csajszi már eléggé anorexiás behatású, de azzal nem kell törődni. :D
6/9 A kérdező kommentje:
164/58 kg
2011. ápr. 28. 19:34
7/9 anonim válasza:
Ez szerintem jó arány. :)
Ha ennyi vagy, ne legyen bűntudatod. Ha többet is eszel, mint gondolod, hogy jó, tornázz többet, mint eleve. Hidd el, az sokat segít. Rajtam is nagyon sokat javított.
Fel a fejjel. :)
9/9 A kérdező kommentje:
mi hmmm?
2011. máj. 23. 20:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!