Hogyan motiváltátok magatok a fogyókúra elején?
Most kezdtem még csak bele a dologba, s még nincs látható eredmény, szall az nem biztat,h hú,milyen jól kezdek kinézni.
Mivel vizsgaidőszak közeleg, ezért csak otthon ülök, és tanulok, és közben csak arra tudok gondolni,h mit ennék, nassolnék. Nagyon nehéz kibirni,h ne menjek le a boltba és vásároljak be mindenféle chipsből/csokiból...ti hogy lendültetek ezen át?
U.I. most ebédeltem és már egy palack vizet megittam, de ez sem tereli el a figyelmemet a kajáról.:(
Tölts le egy extra duci nő fényképét és gyakran nézz rá,és olyankor gondolj arra,hogy ha nem fejezed be ezt a nasi-mániát,akkor hamarosan úgy fogsz kinézni.
Tudom,hogy drasztikusan hangzik,de nálam bevállt.Amikor rámtört az "éhség rémség",megnéztem,átfutott az agyamon,hogy én is ilyen lehetek,ha ezt nem fejezem be,és elkapott az undor.Elmentem tőle az étvágyam.
adom az utolsó válaszolót...
én amikor bele néztem a tükörbe és láttam, hogy hogy nézek ki lesokkolódtam, és mondtam magamba, hogy én nem nézhetek így ki!!
Rám az utóbbi időbe nagyon rám jött az 'utálom magam', iszonyú ronda és undorító vagyok. Ez volt az az időszak, amikor elhatároztam, hogy változtatni kell. Konkrétan a legmélyebb pont csütörtökön volt, és hétfőn kezdtem az új életemet. Még nem fordult előre, hogy mindenféleképpen zabálási rohamot kapjak, de ha előfordul majd, biztos, hogy arra a bizonyos csütörtökre gondolok és arra, hogy milyen undorítónak éreztem magam akkor.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!