Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan motiváltátok magatok a...

Hogyan motiváltátok magatok a fogyókúra elején?

Figyelt kérdés

Most kezdtem még csak bele a dologba, s még nincs látható eredmény, szall az nem biztat,h hú,milyen jól kezdek kinézni.

Mivel vizsgaidőszak közeleg, ezért csak otthon ülök, és tanulok, és közben csak arra tudok gondolni,h mit ennék, nassolnék. Nagyon nehéz kibirni,h ne menjek le a boltba és vásároljak be mindenféle chipsből/csokiból...ti hogy lendültetek ezen át?

U.I. most ebédeltem és már egy palack vizet megittam, de ez sem tereli el a figyelmemet a kajáról.:(

2012. márc. 28. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tölts le egy extra duci nő fényképét és gyakran nézz rá,és olyankor gondolj arra,hogy ha nem fejezed be ezt a nasi-mániát,akkor hamarosan úgy fogsz kinézni.

Tudom,hogy drasztikusan hangzik,de nálam bevállt.Amikor rámtört az "éhség rémség",megnéztem,átfutott az agyamon,hogy én is ilyen lehetek,ha ezt nem fejezem be,és elkapott az undor.Elmentem tőle az étvágyam.

2012. márc. 28. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég volt annyi, hogy kimentem jó időben az utcára, és csinos, vékony csajok kevés ruciban riszáltak..... Olyan rosszul éreztem ettől magam, és annyira lecsökkent az önbizalmam, hogy sikerült így lefogyni... Női hiúságom előjött rendesen... Hogy őket megnézik a férfiak, engem sose fognak, ha duci maradok.....
2012. márc. 28. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

adom az utolsó válaszolót...

én amikor bele néztem a tükörbe és láttam, hogy hogy nézek ki lesokkolódtam, és mondtam magamba, hogy én nem nézhetek így ki!!

2012. márc. 28. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiraktam a hűtőre a "sovány kori" képemet... :S
2012. márc. 28. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Rám az utóbbi időbe nagyon rám jött az 'utálom magam', iszonyú ronda és undorító vagyok. Ez volt az az időszak, amikor elhatároztam, hogy változtatni kell. Konkrétan a legmélyebb pont csütörtökön volt, és hétfőn kezdtem az új életemet. Még nem fordult előre, hogy mindenféleképpen zabálási rohamot kapjak, de ha előfordul majd, biztos, hogy arra a bizonyos csütörtökre gondolok és arra, hogy milyen undorítónak éreztem magam akkor.

16/L

2012. márc. 28. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a példaképem (alakra) képét nézegettem olyankor.
2012. márc. 29. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Bementem egy ruhaüzletbe, felpróbáltam direkt egy feszülős bézsszínű nadrágot (ami nagyon tetszett), szörnyen állt rajtam. Ez azt hiszem elég motiváló volt :D
2012. márc. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!