Ti amikor fogyókúráztok mire gondoltok?
Jelenleg a szülések után újra annyi kilónak lenni mint "fénykoromban". Összesen 10 kiló plusz volt rajta (terhességek alatt/után semmi nem maradt rajtam, de a szoptatás alatt feljött pár kiló....) A lényeg hogy még 3 kiló a célig!
Tök jó érzés, hogy rég nem hordott nadrágjaim feljönnek!!!
Tökéletes alak nem lebeg a szemem előtt, csak hogy azt a kis zsírpárnát ami ott a derekamon-csípőmőn, ledolgozzam.
Ami még ösztönöz 2 gyermekes anyukaként. Még +10 kilóval is megkaptam, hogy de csini vagyok, bezzeg aki 1-2 gyereket szült...stb (164/63 kiló voltam a +10 kilóval), na de most, hogy már csak 56 körül mozgok, de centiben sokkal több, írtó jó érzés azt hallani, hogy milyen jól nézek ki, milyen csinos anyuka vagyok...stb. Ez nagy motiváció és nagy löket a folytatáshoz!
Én arra, hogy a mostani barátom mennyire odavolt egy csajért, aki tényleg szerintem is jól néz ki, nagyon bevállalós és vékony. Bármilyen ruhát felvehet. Nem szeretném, hogy egyszer megcsaljon egy hozzá hasonlóval (nem valószínű, mert nem olyan típus, de én direkt erre gondolok). Azonkívül szeretném, ha nyáron végre elismerően néznének rám, és biztos lehessek benne, hogy nem azért bámulnak, mert hú de kövér vagyok. (annyira nem vagyok vészes, 173 cm/kb 65 kg, de szeretnék pár kg-t mindenképp ledobni. Szinte látom magam előtt, ahogy miniszoknyában lejtek az utcán, mindenki elismerően néz, én pedig végre elhiszem hogy a barátom büszke rám :))
Ehh, a hiúság nagy úr, nemde.. ? :P de engem csak az ilyenek tudnak motiválni :D:D
Most biztos jönnek a lepontozások, de engem a játszótéren lévő anyukák motiválnak és a sztereotípia miszerint az anyukák nagy része nem csinos hiszen nem foglalkozik magával.
Szeretem ha megnéznek így is, hogy tolom a babakocsit. És igen! Utánam szoktak fordulni. Bár elhízva sosem voltam nagyon ( a max 65 kiló volt a 9. hónapban), de érzem hogy sokat vesztettem a feszességemből. Ezt akarom visszanyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!