1/7 anonim válasza:
Soha nem késő elkezdeni, de ne várd el, hogy pontosan ilyen alakod legyen, mindenkinek más a testfelépítése.
2/7 anonim válasza:
Igen, 12 évesen kell mindent is elkezdeni, hogy bármilyen célt elérhess. Őszintén nem tudom hogy fogalmazódhatnak meg ilyen gondolatok emberek fejében. Az egyetemet is késő 17 évesen elkezdeni.
3/7 anonim válasza:
Már hogy lenne késő. Vannak, akik 50 év felett kezdenek el edzeni, diétázni, ők is sokat javíthatnak az alakjukon, hát még te 17 évesen.
4/7 anonim válasza:
Ez a lány amúgy nem is edz szerintem xD csak simán ilyen, kicsit túlzás is amúgy szerintem
persze nem rossz, de nem ájulok el tőle
5/7 anonim válasza:
Már késő, jutott volna ez eszedbe 3 éves korodban. Vagy legkésőbb 4.
6/7 anonim válasza:
5# Ez igaz is lenne, ha forma 1-es pilótának készülne:D
7/7 anonim válasza:
Milyet? Akármennyit edzesz, nem lesz két tenyérrel átfogható derekad, ha nem azt adta a genetika. Izmos combot, nagy feneket tudsz magadnak varázsolni, meg lapos hasat is, de pont ilyen nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!