Ciki, ha 22 évesen akarok elkezdeni deszkázni? (L)
Figyelt kérdés
Remélem jó a kategória.2021. márc. 4. 03:52
2/15 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni, hogy most kezdted, hacsak ki nem irod a homlokodra...
3/15 anonim válasza:
Szerintem inkább figelemre méltó.
4/15 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, de miért akarod elkezdeni? Veszélyes egy sport :D
5/15 anonim válasza:
Az a ciki, amit cikinek érzel.
Én 40 évesen kezdtem downhillezni.
6/15 anonim válasza:
Nem cikibb, mint 22 évesen cikis kérdést kiírni. Ha itt azt mondjuk, hogy ciki, akkor hagyod az egészet a csudába? Te életed, ha tetszik, jól érzed magad, akkor mégis mi látsz ebben cikinek?
7/15 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem ciki. Akkor allsz neki deszkazni amikor csak akarsz. Szerintem nem kor fuggo ez. De azt azert tudnod kell hogy nehez sport. Lassan en is 1 eve deszkazok. Lany vagyok es ezert sokan a tarsasagomba leszoltak mert deszkazok de mostmar nem erdekel mert szeretek:)))
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Hu ez durva. Meg lehet hogy enis megtanulok deszkazni, ha a papbacsinak sikerult.. :D
10/15 anonim válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy ránézésre ez a papbácsi a deszka hőskorában bolt fiatal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!