Miért nem látszik rajtam 10 kiló fogyás?
Nem mindegy milyen az alkatod és mennyiből fogytad le azt a 10-est. Én pl tavaly nyár óta 30 kilót fogytam. Nem kimondottan ez volt a cél, csak eléggé megváltozott és stresszes lett az életem. Ez lett a következménye, de ez most nem lényeg. Nálam sem látványos a dolog. Ugyanazokat a ruhákat hordom. Annyi, hogy kicsit lazábbak, nadrágokat pl övvel hordom, de egyáltalán nem lógnak rajtam. Akivel minden nap találkozom, semmit nem vett észre. Akik hónapok óta nem láttak, volt aki közülük megjegyezte, hogy mintha egy icipicit vékonyabb lennék. De ennyi. Tükörbe nézve, régebbi fotókkal összehasonlítva én sem látok olyan egetverő különbséget. Talán az arcom nincs annyira felfújódva, kicsit mintha valóban beesettebb lenne.
Szóval 10 kg, főleg ha magas is vagy nem olyan borzasztóan drasztikus változás. Az sem mindegy hogy 60 kg-ból adtál le 10-et, vagy 150-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!