Miert nem latszik a merlegen a fogyas?
Figyelt kérdés
157 cm es 67 kg vagyok. Par Kg felszedtem 1 ev alatt igy probalok most visszaterni a regi kerekvagasba.
Kb 1100 es 1400 kcal eszek egy nap. Szenhidrat kb 170 g egy nap feherje 60-70 g zsir 45 g heti 3szor zumba es kb heti 4szer 1 ora seta.
Igaz most kezdtem el, de rovid idon belul mindig latszodott a fogyas ma meg 1 kg tobb voltam mint tegnap. .
2020. nov. 5. 00:51
1/5 anonim válasza:
Ne méregesd magad minden nap. Mit jelent a rövid idő nálad? Mert ha 1-2 hétben gondolkodsz, akkor annyi idő alatt lehetetlen látható változást elérni, és régen sem hiszem, hogy másképp volt, hacsak nem csak pár kg felesleg volt, és nem ennyi. Türelem!
2/5 anonim válasza:
1 pohár víz fél kg.
A felesleg hetek, hónapok alatt jön fel, nem értem, miért akarja mindenki ledobni 2 nap alatt.
3/5 Manócska1 válasza:
én már sokszor próbálkoztam fogyni,és mit ad Isten? akkor fogyok mikor nem fogyózok
4/5 anonim válasza:
én havonta 1x mérem magam, mindig a hónap elején. felesleges minden nap vagy másnap. ilyen rövid idő alatt úgysem fog változni
5/5 anonim válasza:
A szénhidrátot (liszt, cukor, keményítő) kell elfelejteni! Ezek közül a legveszélyesebb a cukor, mert ettől indul be a legkönnyebben a zsírraktározás! Emellett kezdjél el mozogni (aerob mozgás)! Garantált fogyás, ha komolyan veszed! (akár 1-8 kiló/hónap)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!