Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem latszik a merlegen...

Miert nem latszik a merlegen a fogyas?

Figyelt kérdés

157 cm es 67 kg vagyok. Par Kg felszedtem 1 ev alatt igy probalok most visszaterni a regi kerekvagasba.

Kb 1100 es 1400 kcal eszek egy nap. Szenhidrat kb 170 g egy nap feherje 60-70 g zsir 45 g heti 3szor zumba es kb heti 4szer 1 ora seta.

Igaz most kezdtem el, de rovid idon belul mindig latszodott a fogyas ma meg 1 kg tobb voltam mint tegnap. .

2020. nov. 5. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne méregesd magad minden nap. Mit jelent a rövid idő nálad? Mert ha 1-2 hétben gondolkodsz, akkor annyi idő alatt lehetetlen látható változást elérni, és régen sem hiszem, hogy másképp volt, hacsak nem csak pár kg felesleg volt, és nem ennyi. Türelem!
2020. nov. 5. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1 pohár víz fél kg.

A felesleg hetek, hónapok alatt jön fel, nem értem, miért akarja mindenki ledobni 2 nap alatt.

2020. nov. 5. 07:19
 3/5 Manócska1 ***** válasza:
én már sokszor próbálkoztam fogyni,és mit ad Isten? akkor fogyok mikor nem fogyózok
2020. nov. 5. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
én havonta 1x mérem magam, mindig a hónap elején. felesleges minden nap vagy másnap. ilyen rövid idő alatt úgysem fog változni
2020. nov. 5. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A szénhidrátot (liszt, cukor, keményítő) kell elfelejteni! Ezek közül a legveszélyesebb a cukor, mert ettől indul be a legkönnyebben a zsírraktározás! Emellett kezdjél el mozogni (aerob mozgás)! Garantált fogyás, ha komolyan veszed! (akár 1-8 kiló/hónap)
2020. nov. 6. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!