Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Plank-től lehet zsírt veszíten...

Plank-től lehet zsírt veszíteni? (Napi 15-30 perc)

Figyelt kérdés
febr. 17. 19:08
 1/7 A kérdező kommentje:

Úgy egyre növelem az időt.

Pl.

1. nap->15 perc

2. nap->18 perc

3. nap->20 perc

Stb.

(Addig csinálom, amíg bírom és utána tartok egy fél perces szünetet, nem egyfolytában szeretném csinálni, kérlek ne írjátok azt, hogy úgyse fogod bírni.)

febr. 17. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Zsírt veszíteni a kalóriadeficittől fogsz, nem különféle gyakorlatoktól
febr. 17. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Minimális kalóriát éget napi 15-20 perc plankelés. Önmagában ettől nem fogsz fogyni, csak ha étrendileg kalóriadeficitben vagy.
febr. 17. 19:19
 4/7 anonim válasza:
A plankelés szerintem nem kifejezetten égeti a kalóriát. Viszont csináld nyugodtan, megerősíti a tested legalább. Fogyni akkor fogsz, ha kevesebbet zabálsz. Ha mozgással is segíteni akarod a fogyást, akkor a futás többet ér, mint a plank.
febr. 17. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem

És ha eg tudsz csinálni 15 perc szabályos planket akkor tuti nem kell zsírt veszítened

tegnapelőtt 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A plank nem zsírégetésre van, anyagcserét nem pörget, csak a törzsed erősíti. A 15 perc viszont igen kemény feladat (nekem).

Zsírégetésre kalóradeficit meg kardió.

tegnapelőtt 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Sosem értettem ezt a plank lázat. Illetve értem, hogy ég meg fáj és azt gondolják, hogy az milyen hasznos, de ha be tudok iktatni edzést a drága időmbe, akkor nem fogok mozgás nélküli gyakorlatra időt pazarolni.

Nem gondolom, hogy túl sok kalóriát venne igénybe.

tegnapelőtt 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!