Mennyi súlyt tudok veszíteni egy hónap alatt? Illetve hogyan?
Szia!
Nem tudom jó ötlet-e ilyem vékonyra lemenned, most is jó a súlyod, de te tudod. Én járok futni a zsírégetés miatt és edzek külön az izmosodás miatt. Felmész internetre egy csomó edzös, erösítö videót találsz, válogass. Étrend meg...inkább hagyjuk is:-D
Ez rajtad áll, lehet az elején megindul és lesz heti 1 kg fogyás aztán lehet lelassul stb. Viszont azt ajánlom, hogy ne a kilókat nézd hanem a centiket, mert az izom nehezebb a zsírnál, így ha izmosodsz nagyobb súlyú is lehetsz, viszont vékonyabb.
Az egészséges fogyás az heti 0,5-1 kg között van, ha ennél több akkor valószínűleg vizet veszítesz csak (ha valaki extrém túlsúlyos az fogyhat heti több kiló zsírt is, viszont te egyáltalán nem vagy az). Így 1 hónap alatt 2-4 kg-t tudsz fogyni.
Én lassan 2 hónapja fogyózok, figyelem mennyi kalóriát eszek, a makrókat és mellé minden nap HIT edzést végzek, így heti kb 4 dekát fogytam, viszont nekem összesen 4 kg feleslegem volt. Egyébként sokkal izmosabb lettem, főként a combom és a fenekem, ez utóbbi szépen kikerekedett.
Remélem mihamarabb sikerül elérned az álom alakodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!