Izmot szeretnék veszíteni, mert túlságosan vaskos vagyok. Hogyan lehetséges? 18/L
18 éves lány vagyok 160 cm és 66 kg. Tudom, ehhez a magassághoz nagyon sok a 66 kg. Bár van egy kis felesleg rajtam, nem ez a szembetűnő, hanem az izomzatom. Valószínűleg ez genetika, de nagyban befolyásolt az is, hogy évekig szertornáztam és kondizni is jártam. Nem tetszek magamnak, mert túlságosan vaskosak a karjaim, és főleg a labaim. (Nem hájas, izmos!) A vádlimról nem is beszélve. Kb 2-3 hónapja kezdtem el futni, gondoltam, hogy az majd szálkásítani fog, nem pedig izmot növeszteni, azonban egyre nagyobbnak látom a vádlimat.
Nem tudom mit tehetnék, szeretnék változtatni magamon, szeretnék nőiesebb, és "kecsesebb" lenni, nem pedig ilyen vaskos.
Mit tudok tenni ezért?
Attól, hogy kemény és formás vádlijaid és karjaid vannak (ha ez tényleg így van), még lehet rajtuk háj. Ha fogynál, ezek is vékonyabbak lennének.
Izmot pedig úgy veszíthetsz, ha kevesebbet használod őket.
A kigyúrt kar nem vaskos, ha nincs rajta sok háj. S nem is lehet túl izmos egy női kar (egy férfi sem) naturálban, a lábat még megérteném, az könnyen fejlődik s tényleg impozáns méreteket ölthet az ott levő sok nagy izom fejlődése miatt. A nagy vádlik problémájához nem értek, szerintem az jó dolog. A futás pedig nem nagyon izmosít, max. a sprint. Egy eleve izmos ember nem lesz izmosabb tőle.
Ha nem edzel, úgyis csökken az izomzatod, bár nem mindenkinek egyformán. De eléggé furcsállom, ha évekig keményen edzettél nagy súlyokkal a kigyúrt karért, most pedig hirtelen nem tetszik...
Úgy vagy te izmos, ahogy a többi ezen aggódó lányka.
Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!