Úgy nem lehetséges fogyni, ha valaki az étkezésén nem változtat, de a mozgáson igen?
Igen, fogyni fog.
Ha beáll bányásznak, akkor igen gyorsan...
Nagyon lassan, nagyon soká, és eleve nagyon nehezen indul úgy be a fogyás.
Viszont ha nem rendszertelen az étkezés, és az a heti 3-4 alkalom nem 5-10percből áll, aztán kaja, meg gépezés, és valami rostos ételt beiktatva a mindennapokba(a gyorsabb emésztésért), akkor igen is működni fog.
Ha a mozgással kalóriadeficitbe kerülsz, akkor fogysz, igen. Viszont ahhoz eléggé aktívnak kell lenned, hogy tempósan fogyj. Megoldható, de nem mindenkinek megy ez valami könnyen. Én 1-1,5 óra mozgást még össze tudok hozni, na ez esetemben egypárszáz kcal, amivel nem érek sokat (csak remélni tudom, hogy a teljes testes edzéseim felpörgetnek s nemcsak maga az edzés éget kalóriát). Persze van, aki többezret is lemozog, bár az már napi több óra kemény edzés vagy napi sok óra lazább.
Az étkezés azért igen fontos, eleve az egészség miatt, én azt sem hanyagolnám, amennyiben nem eleve jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!