Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látszik rajtam 10...

Miért nem látszik rajtam 10 kiló fogyás?

Figyelt kérdés
Nem éheztetéssel, hanem egészségesebb étkezéssel + mozgással sikerült leadnom, de egyáltalán nem látszik. 2 hónap kellett hozzá...
2022. febr. 15. 08:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10# Nem, ők nem ilyenek.
2022. febr. 15. 11:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tél van, ilyenkor rétegesebben öltözködik az ember. Hacsak nem passzos ruhákban jársz, nem veszi észre az ember a változást. Pláne ha mondjuk nem ugyanazt a nadrágot hordod, hanem mondjuk ugyanazt a fazonút a jelenlegi súlyodhoz, akkor még az se tűnik fel az ismerőseidnek, hogy jé, a Marin lóg a nadrágja.
2022. febr. 15. 11:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első tíz kilóig senki nem vette észre mert mindennap látnak az emberek, nem tünik fel. Akivel meg ritkábban találkoztam az vagy nem merte mondani vagy nem arra figyelt, de azért mondták.

Tényleg ne ebben mérd, hanem centiben és képekben. Ha a centi se ment lejjebb akkor passz, ott valami nagy gáz lehet.

2022. febr. 15. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván látszik, de ekkora súlyfeleslegnél még nem látványos. A családtagjaid, ismerősök rendszeresen látnak, ezért nem nem tűnik fel nekik.

Én 17kg-ot fogytam, 48kg-ra az egyetlen a bolti eladó volt, aki megjegyezte, hogy nem kellene tovább fogynom, senki szóba sem hozta.

2022. febr. 15. 11:54
 15/21 anonim válasza:
100%
Sok oka lehet. Ha ugyan olyan számú ruhákat hordasz akkor nem nagyon fog látszani, kis súlyfelesleg esetén se. De ahogy látom 35 kg a cél, tehát elég nagy lehetsz, ilyen súlyfelesleggel 15 se fog annyira látszani. Én pl 20kg-t fogytam, ha XL-es ruhákban vagyok szinte nem is látszik hogy fogytam.
2022. febr. 15. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Az első pár kiló mindig víz/salakanyag.

Lehet, hogy izomból is fogytál.

Ha ezeket összeadod valóban lehet kevésbé látványos az eredmény.

2022. febr. 15. 12:54
 17/21 NTBS ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért nem merik szóba hozni, mert nem akarnak megbántani vele. Hiszen az út elején vagy a célodhoz képest. Vagy ezzel akarnak inspirálni.
2022. febr. 15. 14:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam 30 kilóig a kutya nem vette észre, hogy történt valami. Szintén 35 volt a cél, mostanra 40 lett belőle. De én még mindig dagadtnak látom magam, szóval nem hibáztatok

másokat, hogy nem vették anno észre, hogy a nagyon dagadtnál egy kicsit kevésbé vagyok dagadt.

2022. febr. 15. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
9-es: olyan képet gondoltam, ahol nem látszik semmi olyan, amiröl fel lehet ismerni, csak az alakod.
2022. febr. 15. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb feleslegből többet kell fogyni hogy látványos legyen. ( Nem bántásból írom, hanem tapasztalatból).

Nekem fiatalon volt 35kg feleslegem, abból 25kilót fogytam 8 hónap alatt, mire meglátszott, -10-20kilót a kutya se vett még észre.

Hosszú leírni de sokminden történt azóta, visszahíztam ( többet is), mert rossz volt a módszer, nem tudtam tartani, sokszor próbálkoztam mire rátaláltam a nekem legjobb étrendre.

A lényeg, hogy végül nagyon nagy súlyról váltottam életmódot, összesen 103kilót fogytam 3 év alatt, és bizony -60kg fogyás körül jártam mikor látványosabb lett a dolog, szóval az van, hogy az adott aktuális feleslegemnek mindig több mind a felét fogytam mire észrevehető lett a változás.

Ha 15kg felesleged lenne, már mindenki észrevette volna a -10 kilót.

A fogyás sajnos ilyen. Minél nagyobb a felesleg, annál többet kell fogyni a làtványos eredményhez.

2022. febr. 16. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!