Hogyan tudnék zsírt veszteni? 17 éves lány vagyok, 165 cm és 79 kg :'(. Legjobban a hasamon látszik meg a felesleg, de persze van mindenhol...:'(
Hogyan tudok zsírt égetni ? Mit egyek reggelire, ebédre, vacsorára és a 2 kisebb étkezésre? Szeretnék egészségesen(most nagyon egészségtelenül étkezem: csoki, chips, fehér kenyér stb.), illetve változatosan étkezni. Nagyon kevés ötletem van, hogy miket egyek, de nem szeretnék mindennap tojást enni reggelire meg csirkemell+rizs kombinációt ebédre...egy kis változatosságot szeretnék, és életmódot váltani
Emellett elkezdtem elliptikus trénerezni (eddig csak napi 25 perc, de persze szeretném emelni)... eddig nem sportoltam/mozogtam semmit
Csoki, chips, cukros üdítőket felejtsd el. Meg úgy egyébként a cukrot. Kb. 20 kilót kéne leadnod, de ne akard 3 hónap alatt. Az 1 év a reális. Lehet gyorsabban is, de akkor lesznek kellemetlen mellékhatásai.
A módszer nagyon egyszerű: bármilyen normális kaját ehetsz, csak kevesebbet, mint eddig és többet mozogj, mint eddig . Én így adtam le fél év alatt 10 kg-ot (nekem a futás jött be). Egyébként hasi felesleget lesz a legnehezebb ledolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!