174 centi vagyok és 62 kg. Tudom, hogy van rajtam egy kis felesleg, de nem tudom, hogy ehhez a magassághoz mi lenne az ideális testsúly. Nézegettem ilyen-olyan kalkulátorokat, de 51-től 73-ig mindenhol mást írnak. Mi a véleményetek?
Azért az 51-et kicsit tulzásnak tartom, mert ezek szerint több, mint 10 kilót kéne fogynom, szerintem úgy már betegnek néznék ki :D Szerintetek 55-56 az optimális lenne?
Ja és hetente 2x2 órát röplabdázom, már 6 éve, de most szeretnék mellette elkezdeni aerobikozni is, mivel a röpi azért alakformálónak nem nevezhető, ott csak az erősítés az, ami meg is látszik. Aerobikkal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mit érhetek el vele formásítás terén?
17/L
Én csak az Aerobikkal kapcsolatos kérdésedre tudok válaszolni. :D
Tesiből fogok érettségizni és nálunk úgy van hogy 14:15-től 15:00-ig aerobik,utána előkészítő.Nekem azért ajánlotta a tesi tanár az aerobikot,mert előkészítő előtt nagyon jó bemelegítés és nem bántam meg.Picit az elején fárasztó és "nehéz" volt,de hozzászoktam.Mi általában hasizom és farizomgyakorlatot csinálunk.Kb:,november óta járok,mert műtöttek a lábammal,a hasizomnál még eredményt nem nagyon látok,de a farizomnál annál inkább. :D
Én csak ajánlani tudom,biztosan lesz látható eredmény.
Kitartást! ;)
Már ne haragudj, de hol van rajtad felesleg??
Én 10 cm-rel alacsonyabb vagyok, és nekem tökéletesen ideális ez a súly. Természetesen van mellem, fenekem, ezektől nem akarok megszabadulni. Vagy te igen? Mert ha 62 cm-es leszel, olyan lapos leszel, mint egy deszka...
Szerintem sincs rajtad felesleg.Úgy tudom,hogy mindenkinek a magasságábol kell kivonni 110-et és számára az az ideális testsúly.Neked akkor 64kg lenne az ideális,de te ha mégis úgy érzed,hogy van rajtad felesleg,akkor sportolj valamit és ha elérted a kivánt alakot,állj le:)
Te tudod,hogy mi a megfelelő számodra.
Köszi az első kommentet :)
a mellkérdéshez annyit fűznék hozzá, hogy nekem sajnos viszonylag kicsi melleim vannak. (70B, néha A...) De azt tapasztaltam, hogy a sport ebben is sokat segt, mert bár nem nagy a mellem, de abszolút formás, amit én az erősitésnek tudok be. Mellesleg ciciből még sosem fogytam és még él bennem a remény hogy még nőni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!