Miért nem látszik rajtam 10 kiló fogyás?
Oké, nem látom. De a család többi tagja sem vette volna észre, de még a párom sem? Kizárt dolog.
Csináltam fotót, de tényleg ugyanúgy nézek ki, olyan mintha hazudna a mérleg. 35 kiló fogyás a cél, még 25 hátra van.
kérdezted is őket, vagy csak nem mondták?
ne keserítsen el, nem hinném hogy a mérleg ennyit csalna:) meglesz az eredménye a kitartásodnak! ;)
Tegyed fel a két fotót - elötte meg 10 kilóval kevesebbel - a fejed kitakarva, akkor meg tudjuk mondani, hogy látszik-e.
A legtöbben nem veszik észre saját magukon a fogyást, a többiek meg nem igazán figyelnek erre.
Ami meg még kérdés: a ruháid hogy állnak rajtad? Ott sincs eltérés?
8# Nem szívesen tennék fel képet...
A ruhákon sincs változás, ami még érdekesebb, jó rám az a nadrág amit 4 évvel ezelőtt hordtam, amikor 30 kilóval kevesebb voltam...
Lehet tenyleg nem latszik annyira, attol is fugg, milyen ruhaban voltal.
De az is lehet,hogy csak bunko esetleg irigy es akkor se mondana azt, hogy fogytal, ha 30 kiloval kevesebb lennel.
Nekem anyam volt ilyen amugy, allandoan basztatott a sulyommal, fogytam 20 kilot (es ennyi plusz is volt rajtam osszesen), azt mondta, hogy semmi kulonbseg. Pedig nyilvan tokre latszik es azota is, hiszen tartom a sulyom. Vannak ilyen emberek is sajnos, nem kell veluk foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!