20 évesen szeretnék megszabadulni -30kg-tól nem fog lógni a bőröm?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 90kg ezelőtt 55-60kg között voltam de most nagyon sokat felszedtem egy fel év alatt.
Az a kérdésem ha még most lassan helyes éttrendel mozgással nem fog lógni fogyás után a bőröm?
Már elkezdtem szedni a kollagént a C vitamint és napi 2l vizet iszok.
Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 9. 16:55
A kérdező szavazást indított:
#vissza fog húzódni a bőr
#nem fog vissza húzódni,lógni fog
42 szavazat
1/29 anonim válasza:
Ha lassan fokozatosan fogysz akkor a bőr egy része vissza fog húzódni de teljesen csak műtéttel korrigálható ilyen mértékű fogyás esetén.
2/29 anonim válasza:
Nem lesz ugyanolyan. Mar eleve 30 kg hízástól csúny, főleg ha ilyen tempóval történt. Érdemes lenne orvossal kideríteni, mi az oka.
3/29 anonim válasza:
Az kiderült már, hogy mi miatt híztál hirtelen ennyit???
4/29 anonim válasza:
Lassan add le, heti 1,5kg max. De garancia nincs, 30kg sok. Hogy a fenébe szedtél fel annyit, annak járj utána.
5/29 anonim válasza:
Nekem 35 kg fogyás után semmi baja a bőrömnek.
Sportoltam, sok vizet és kollagént ittam, és kb 1 év alatt adtam le.
25 voltam akkor.
6/29 anonim válasza:
Én 42 kg-t fogytam, a bőröm tök okés. Ez nagyban függ a genetikától, ezt igazából nincs aki így fixen megmondja neked, mert mindenkinél máshogy alakul. Viszont szerintem a 30 kg még nem az a kategória, ahol ha lenne is lógó bőr, akkor sok lenne. Szóval szerintem ha lenne is, nem lenne vészes. De amúgy ha tényleg fél év alatt szedtél fel ilyen sokat, akkor tényleg érdemes azt kideríteni, hogy mi az oka.
7/29 anonim válasza:
21-23 éves koromban összesen 28 kilót fogytam 2 év alatt. Mellette heti 2 rdzésy izomépítés. Nem lóg sehol a bőröm, a felkarom iciicipicit, a combom felső része kicsit jobban de az is picit striás. Ennyi
8/29 A kérdező kommentje:
Sajnos a COVID alatt , iskolás vagyok és otthon ültünk másfél évet engem ez nagyon megviselt. Se barátok se edző terem se semmi nem volt nyitva és sajnos az ételbe menekültem. +mellette egy rossz pár kapcsolatból jöttem ki. Emiatt ment fel ennyi sajnos .
2022. febr. 10. 05:46
9/29 anonim válasza:
#3 #4 Stressz, nehéz időszak miatt nagyon könnyen feljön egy év alatt 30 kiló ha valaki ilyenkor az evésbe menekül. Itt az a kérdés, hogy ez a kérdezőt hogy nem zavarta hamarabb?
10/29 A kérdező kommentje:
Elég stresszes volt , nem szeretem a bezártságot, zavart már akkor is hogy jönnek a kg felfelé viszont akkor még nem tudtam magam el határozni , lelkileg elég gyenge voltam hozzá és ez az én hibám de most nagyon elhatároztam magam látom a fényt az alagút végén, hogy azért ebben az évben csak jobb lesz minden. Normális életem legyen újra és már én is másképp állok hozza.
2022. febr. 10. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!