Ez az evés sok fogyókúra alatt? Hány kcal lehetett kb? 7kilotol szeretnek megszabadulni 168cm 60kg 17/L
Reggelire: 2dl pohàrba zabkàsa+egy reszelt alma
Ebéd: 2közepes szelet csirkemell + egy kissebb lilakàposztànak a fele egy fél kocka teavajjal megpàrolva+ kb 90g lencsefőzelék
uzsonna: 1narancs+1 csomag puffasztott rizs( sajnos pàr szeletnél nem birtam megàllni:/ )
Vacsi: epres jogjurt-120kcal 100kcalos zsirszegeny turoval
Este pedig fel ora futas+1oras torna
2 es fel liter vizet fogyasztottam 168 cm 60kg
17 évesen minek ilyen kemény fogyókúra a 60 kg pont jó a 168 cm-hez.
Ebben az életkorban a sejtek fejlődnek, növésben van a szervezet nemcsak magasság szempontjából.
Ez nem tűnik egészségesnek szerintem, ha negyven éves lennél még megérteném, de ebben a korban ez veszélyes is lehet.
Ne a kilókat nézd, nálad nincs értelme, mert bőven normális súlyban vagy (BMI 25 alatt _szerintem_ nincs értelme, maximum megerősítésként, de ilyenkor a tükröt kell nézni). A sport jó, de ha formásodni akarsz, akkor a konditerem sokat tud segíteni. A torna nem tudom, nálad mit jelent.
Az étrended sem lenne vészes, én még beiktatnék két étkezést, valami zöldség + hús, tojás, túró, amit szeretsz, de az alapok rendben vannak.
A pufirizs sok volt, de mivel összességében kevés volt az addigi napi kajád, nem csoda, hogy délután "bezabáltál"... Engedj meg magadnak kicsivel többet, hogy estére ne üssön ki a kalóriadeficit, mert az sokaknál (nálam is) bezabáláshoz vezet.
Én a konditermet nem szeretem a jógát nem próbáltad még nagyon jól izmosít és kikapcsolja az idegrendszert.
Vannak jó jógastúdiók Indiát megjárt trénerekkel.
Ez csak egy tipp.
Pufirizs helyett talán Vasa kétszersült jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!