Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen alapélelmiszerek...

Milyen alapélelmiszerek legyenek itthon, ha fogyni akarok?

Figyelt kérdés

Ma vásároltam a Pennyben csirkeszárnyat, jégsalátát, befűszereztem, olaj nélkül megsütöttem, salátát felaprítottam, újhagymával, paradicsommal összekevertem. Ma ez volt az ebédem, ez lesz a vacsorám, de holnap, holnapután??

Vettem mandarint, kivit, hagymát, paprikát, paradicsomot, jégsalátát, mozzarella sajtot.

Az elmúlt 3 hónapban elég rosszul ettem, mert műtöttek, covidos is voltam, 3 hónapig nyomtam az ágyat és rendeltem a kaját (pizza, hamburger), és sokat nassoltam.

Körülbelül 1 nadrágméretet híztam, 3-4 kg-t, ezt szeretném visszafogyni, mert nem akarok új nadrágokat venni.

Nem vagyok egy konyhaművész és ötleteim sem nagyon vannak minden napra.

Miket vásároljak és abból mit hozzak ki?

2022. febr. 5. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon jó bevásárló listákat írtatok, köszönöm szépen!! :)
2022. febr. 6. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Ez nagyon attól függ,hogy Te mit szeretsz.

Nálam pl padlizsán meg túró meg karfiolrizs amiket itt az előbb írtak soha nincs mert nem szeretem 🤷🏼‍♀️

Én inkább az ázsiai konyha felé hajlok emiatt nálam ami mindig van az :

- Szójaszósz

- rizstészta

- csirke

- különböző magvak

- quinoa

- kuszkusz

- újhagyma

- paprika

- koktélparadicsom

- mini uborka,sima kígyó

- többféle saláta

- rengeteg ázsiai fűszer

- csicseriborsó

- bab

- lilahagyma

- fokhagyma

- hummusz

- wasa kenyér

- felvágottak ( sonka leginkább )

- tojás

- avokádó

Nagyjából ezek…

2022. febr. 6. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egy dologra figyelj:semmi adalékanyagos, tartósítószeres dolgot ne vegyél, a többi mind mehet. Például zöldségek, gyümölcsök, hús, hal,tojás, máj, natúr tejtermékek,natúr gabonák, magvak.

Ezzel nem lőhetsz mellé, és a testednek a sok emulgálószerre, meg szinezékre tényleg semmi szüksége nincs:)

Hidd el meghálálja, ha egészséges tápanyaggal táplálod.

Mondhatnám hogy vegyél zero üdítőket, meg protein szeleteket stb. De szerintem sokkal jobban jársz, ha minél inkább természetes élelmiszereket fogyasztasz. Persze ez nem könnyű, viszont ha már csak 2 hétig tartod ezt az elvet, annyival több energiád lesz, hogy hidd el nem fog hiányozni. Meg hát az egészség az első, a fitt alak csak egy szuper ráadás ennek a táplálkozásnak

2022. febr. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!