Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keto diétázom 2x eszek fogok...

Keto diétázom 2x eszek fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 19:23
 1/8 Szirty válasza:
100%
Elektronikus eszközök!
2022. febr. 2. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézzed már, doktornő hogy lekarcsúsodott: [link]
2022. febr. 2. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi infobol aztmondanam, hogy 🤔 lehet
2022. febr. 2. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha töbhet edzel keto ételekbol a két étkezés alatt mint a napi szukségleted akkor híz. Ha ugyanannyit akkor nem történik semmi. Ha kevesebbet akkor fogysz.

Amugy ha már ketozol es minimum a szenhudratot nagyon pontksan szamolod akkor mar tuti hogy abbol megvan a kaloria ertek is. Onnan pedjg pontosan tudni fogod hogy fogysz e

2022. febr. 2. 22:18
 5/8 anonim válasza:
66%

Fogyni lehet így megfelelő kalóriabevitel esetén.

Az már más kérdés,hogy megvonod a szervezetedtől a szénhidrátot,amit akárhogyan is pótol a zsír,a szénhidrátra szükséged van.

A SZÉNHIDRÁT NEM ELLENSÉG!

...csak nem pizza és hamburger formájában kell bevinni.

Másik;

Gondolatban jól megkövezhettek,de szerintem ha valaki az étkezései számát ennyire lecsökkenti (ami egyébként lassíthatja is a fogyást az anyagcsere lassulása végett) az már vagy tudatlanság,vagy orvosi eset

2022. febr. 2. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
6# én érdekes eszek mindent szalámin kivül más húst nem is eszek , napi 1 liter tejet iszom, sok zöldséget beviszek , eszem kenyeret is, meg mellette vitaminokat, persze keményen edzek is, de a súlyom normális. ÉS nemrég voltam vérvételen minden értékem a határon belül volt. MAgyarán lehet enni mindent mértékkel. Ez bőven egyén és mozgásfügő is.
2022. febr. 3. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem fogyás, hanem koplalás. Zsírt alig, izmot annál többet veszítesz. Fehérjetúlsúly, edzés, napi 4-5x étkezés, 1500-2000 kcal. Számold ki... kalóriadeficitben vagy, akkor fogysz.
2022. febr. 3. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem a legegeszsegesebb. Egy friss tanulmány szerint napi 50-150g szénhidráttal is szepen lehet fogyni. En atlag 2200-2300 kcal-t eszek abbol 100g szenhidrat. Erdekes modon nem szedulok le 1 ora eroltetett menettol hegyre felfele meg eroemelo edzestol.

Ebben a honapban 7,5 kilo minusz es koszonom nagyon jol vagyok a "heti 0,5-1kg az egeszseges"-mondatokra meg teszek. Nincsennek falasi rohamaim. Sokmindent kiprobaltam mar de eddig ez jott be a legjobban. Viszont nagyon sok marha steak, hal, kagylo, csirke, pulyka, hust eszek, illetve rengeteg zoldseget. Es nagyon sok vizet.

2022. febr. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!