Karrol akarok fogyni és csiporol elég ha dietazok oda figyelek mit eszek és szobabciklizek csak? Nem végzek helyi gyakorlatokat.
Szia!
a szobabicikli és a táplálkozásbeli odafigyelés nagyon jó. én ezenkívül súlyzóztam is és az is sokat segített a karom formálásában és tónusosításában. igaz, hogy ha mozogsz, akkor automatikusan mindenhonnan fogyni / formálódni fogsz, de tényleg segít a súlyzó is nagyban. a titka, hogy kicsi súllyal hosszabb sorozatokat kell csinálni, nem pedig nagy súllyal keveset.
ezenkívül ami nekem nagyon nagyon sokat segített a karomból való fogyásban, az a kocogás volt. de ha nem szeretsz futni, akkor más kardiógyakorlat is sokat segíthet, séta , eclipse-gép,, és persze a bicikli is.
úgyhogy hajrá :)
Nem feltétlenül kell "helyi" gyakorlatokat is végezni.
Nem tudjuk mennyi a felesleg, milyen állagú a karod.
Esetleg fekvőtámaszokat beiktathatnál és tolózkodást ( [link] Ezekhez nem kell súlyzó sem és elég alap gyakorlatok.
A futás tényleg segít mind a kar és mind a csípőben való formálódásban!
Nem tudom,mennyit akarsz fogyni vagy hogy mennyire (bocsánat a kifejezésért) "nagy" a kívánt helyen a felesleg, de szerintem kardió-erősítés a legjobb kombó, hogy zsírt is égess de izmosíts is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!