Ha fogyni akarok, mi az amit egyáltalán nem ehetek?
Figyelt kérdés
Sok vizet iszom és persze sportolok,de a kaján is drasztikusan változtatnom kell.2014. dec. 24. 06:49
1/5 anonim válasza:
Zöldségeket és húst kellene enni, megfelelő zsírbevitellel.
Tehát fölösleges gabonákat, cukrot, tejtermékeket enni. Gyümölcsöt nem kell eldobni, de amíg télen kevés gyümölcs érik, addig abból sem kell sok.
2/5 anonim válasza:
Kerüld a cukrot, péktermékeket,főleg a péksütiket. Kerüld a tésztát, egyél helyette barna rizst. Csoki, kóla,pizza kilőve, sültkrumpli, etc. Sok rost, gyümölcs (citrusok inkább,abban kevés a cukor). Zöldségek bármennyit,de nyilván ne rántva. A sok folyadékot jól csinálod. Én natúr teát iszok csak citrommal mert úgy jobban csúszik. Rágcsának ha nagyon kívánod aszalt gyümi, (leginkább szilva), de azzal is óvatosan,mert abban is sok a cukor.
3/5 anonim válasza:
Ja,igen a husit kihagytam,vega vagyok,reflexből nem írtam. :))) Persze azt lehet,leginkább csirkét,bőre nélkül.
4/5 A kérdező kommentje:
Joghurt,12százalékos tejföl,rizs mehet?
2015. jan. 11. 16:46
5/5 anonim válasza:
Lehet fogyni ezekkel is, de a tejtermékekben növekedési hormonok vannak illetve növekedési faktorok.
A rizs nagy inzulin szekréciót okoz. Az inzulin az a hormon ami a hízást irányítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!