Le akarok fogyni, de hogyan? :/
12 éves lány vagyok, 163 cm magas és kb. 57 kilogramm. Szeretnék fogyni 7 kg-t. Sajnos amióta az eszemet tudom, ilyen vagyok. Minden nap ettem csokit stb, meg is van a hatása :( Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Belenézek a tükörbe és utálom amit látok. Változtatni akarok. Tudom, hogy nem kéne diétáznom, mert fejlődök, de milyen itthon végezhető sportot válasszak? Lovagolok heti 1x-szer és szerintem holnaptól elkezdek futni a kutyámmal, hogy letudjuk a sétát:D Gyalog szoktam menni suliba, kb. 4 km naponta.
Mit egyek? A kedvenceim természetesen a krumpli és a rizs, mi más :/ Próbálok átszokni barna rizsre, egyre jobban megy. A fehér kenyérről sikeresen átszoktam a teljes kiőrlésű magvas kenyérre. Alig eszek zöldséget, mert nem annyira szeretem őket. Talán a csemegeuborka (na meg a kukorica, csak ugye az sem a legjobb...) az amit megeszek. Muszáj azt ennem, amit utálok, hogy egészségesebben étkezzek, vagy az is elég, ha sok almát, meg gyümölcsöket eszek? Leírnátok egy mintaétrendet? :D Eddig kb. ezeket ettem:
Reggeli: melegszendvics (teljes k. kenyér, margarin, sonka)
Tízórai: tojásos-uborkás t.k. kenyér
Ebéd: Változó, általában csirkemell + valami köret (krumpli, rizs...)
Tízórai: ritkán, eszem egy almát
Vacsi: melegszenvics
Lécci ne oltsatok be :( Meg szeretnék változni, csak segítséget akarok kérni. Köszönöm előre is!
Köszönöm szépen! A hajdinának meg ezeknek hasonló az íze, mint a rizsnek?
Akkor szólok apukámnak, hogy ideje leváltani a margarint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!