Ha fogyni szeretnék a tegnapi étkezésem rossz volt?
Nem diétázok konrétan, de sok mindent elhagytam pl.coca cola, chips, csokik, joghurtok, péksütemények stb. 77kg vagyok és 165cm, szóval van miből fogyni.
Reggeli: 1 piritós félbarna kenyér, pulykamell sonkával, koktélparadicsommal, kalifoniai paprikával, 1 tejszines macisajttal és egy dolce gusto cortádo kavé alpros mandulatejjel
Ebéd: Fajitas amiben volt egy tortilla lap,kukorica, csemegeubi, tejszín, sajtkrém, csirkemell
Vacsora: 150g félzsiros túró, 100g natúr joghurt, amibe tettem két evőkanál fehérjeport.
Emellett edzőteremben mozogtam 70 percet (40 perc emelkedőn sétálás futópadon, 30 perc ellipszis tréner) és csináltam súlyzós gyakorlatokat is. Tudom, hogy számolnom kellene a kalóriát és a makrómat, de még nagyon az elején vagyok és még csak most akarok beszerezni egy konyhai mérleget. Sajnos csak a túrónak meg a joghurtnak tudom a pontos adagját.
Köszi a gyors választ.
Sajnos nem igazán szeretem se a gyümölcsöt, se a zöldséget. A koktélpari és a paprika illetve még a krumpli az, amit zöldségek közül szeretek. Gyümölcsből meg csak a banán, eper, ananász, körte.
Azért ez már valami :) A banánból persze nem kell túlenni magad, de valószínűleg úgyse menne - a többi is tök jó. A krumplitól sem kell félni, jól eltelít.
Valóban jó lesz majd tudni a kalóriákat, és vigyázz, hogy ne egyél túl keveset (a szükségletedhez képest nagyon max. 500 kalóriával kevesebb már elég gyors fogyást eredményez). De minél lassabban fogysz, annál jobb esélyed van arra, hogy megtartsd az izomtömegedet, ami rendkívül fontos lenne. A súlyzós edzés erre még külön rásegítene. Az máris szuper, hogy minden étkezésedben van valami fehérjeforrás, ezt mindenképp tartsd meg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!