2 hét alat le lehet fogyni 10-15kilót? És ha igen akor hogyan?
Sziasztok át megyek egy új suliba és nem szeretném a mostani súlyomal át meni.Már nem érzem magam jól a saját testemben és 2 hetem lene lefogynom 10-15 kilót.Egéség ügyi problémák miatt nehezemre esik a sportolás kisebb korom óta így ezt sem tudtam alkalmazni fogyás képen.Van esetleg valami Diéta ami valakinek bevált és sikerült enyi idő alatt lefogynia? És azt meg is tartania?
(Helyes írásért bocsánatot kérek)
Még drasztikus hülyeségekkel sem tudsz ennyit fogyni. Kezdd el csökenteni az adagokaty hétvégente menj el 1-2 órás sétákra, és próbálj nem nassolni.
3 hónap alatt le is adhatod. És hidd el nem fog érdekelni senkit az új suliban az a par kiló
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi az az ok, ami miatt két heted van, elmondásod szerint ennyit fogyni. Az oké, hogy iskolát váltasz, de ha eddig nem volt gondod a súlyoddal, akkor miért most kezd el téged annyira aggasztani, hogy ezen gondolkozol?
Az egészségügyi okokat meg felejtsd el, ez a lehető legrosszabb kifogás, amivel áltatod magadat, hacsak nem vagy mozgáskorlátozott, bár akkor is tudsz bizonyos mozgásformákat minden gond nélkül végezni.
Azt sem írod, hogy hány centi magas vagy és hány kiló mellé. Tudod, nem mindegy, hogy 160 cm 50 kg mellett akarsz 10 kilótól megszabadulni, vagy 160 cm és 150 kg mellett...
Én azt javaslom, hogy kérj segítséget a szüleidtől, illetve el kellene menned egy szakemberhez is (ha normál a súlyod, akkor pszichológushoz, ha valóban van rajtad túlsúly, akkor pedig a megfelelő szakorvoshoz, aki "kezelni" tudja az állítólagos egészségügyi problémádat.
Mi is az az egészségügyi probléma, ami miatt nem mozogsz, amúgy? Mert, ugye ezt sem írtad le...
Zsírleszívás. Nézz utána és kérj időpontot, de egyúttal a pszichológushoz is.
15 kg-t 15 hét alatt tudod csak leadni. Nem is értem a kérdést. 🤦😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!