Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alat le lehet fogyni...

2 hét alat le lehet fogyni 10-15kilót? És ha igen akor hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok át megyek egy új suliba és nem szeretném a mostani súlyomal át meni.Már nem érzem magam jól a saját testemben és 2 hetem lene lefogynom 10-15 kilót.Egéség ügyi problémák miatt nehezemre esik a sportolás kisebb korom óta így ezt sem tudtam alkalmazni fogyás képen.Van esetleg valami Diéta ami valakinek bevált és sikerült enyi idő alatt lefogynia? És azt meg is tartania?

(Helyes írásért bocsánatot kérek)

2022. febr. 1. 05:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ennyit nem lehet leadni ilyen gyorsan, ehhez hónapok kellenek.
2022. febr. 1. 05:49
 2/13 anonim válasza:
0%
15 kg 2 het alatt keptelenseg fogyni, 10re van eselyed. Probald ki hogy 1000kaloriat eszel csak egy nap. Ezt egyszer csinaltam 4 napon keresztul fogytam 2 kg. Foleg zoldseget ettem, azokbol is az alacsony kaloriasokat, fott tojast es joghurtot. Gyumolcsot csak grefruitot, citromot es almat. Reggelire nagyadag zoldseg turmixot ittam 4-5 dl es vacsira is csak ebedeltem szilard etelt. 2-3 liter viz naponta, en almaecetesen ittam mert szeretem ugy, de ez nem fontos. Tejet, sajtokat, husfeleket egyaltalan nem ettem.
2022. febr. 1. 06:21
 3/13 Humor Herold ***** válasza:
94%
Kérdésre kérdéssel válaszolok! Mennyi idő alatt szedted fel azt a 10-15 kilót? Ebből jön a következő kérdés, mégis hogy gondoltad hogy akkor majd 2 hét alatt simán eltűnik rólad?!
2022. febr. 1. 06:21
 4/13 anonim válasza:
100%
nem lehet
2022. febr. 1. 09:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Még két hónap alatt is bajosan. Két hét alatt akkor se, ha egy falatot se eszel és kif.sod a lelked is. Nem javaslom.
2022. febr. 1. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes hogy ezen az oldalon mindenkinek olyan egészségügyi bajai vannak, hogy egyáltalán nem tud sportolni semmit, de azért 2 hét alatt le akar adni annyi kilót, ami eleve hónapok alatt ment fel rá
2022. febr. 1. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Még drasztikus hülyeségekkel sem tudsz ennyit fogyni. Kezdd el csökenteni az adagokaty hétvégente menj el 1-2 órás sétákra, és próbálj nem nassolni.

3 hónap alatt le is adhatod. És hidd el nem fog érdekelni senkit az új suliban az a par kiló

2022. febr. 1. 10:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én arra lennék kíváncsi, hogy mi az az ok, ami miatt két heted van, elmondásod szerint ennyit fogyni. Az oké, hogy iskolát váltasz, de ha eddig nem volt gondod a súlyoddal, akkor miért most kezd el téged annyira aggasztani, hogy ezen gondolkozol?

Az egészségügyi okokat meg felejtsd el, ez a lehető legrosszabb kifogás, amivel áltatod magadat, hacsak nem vagy mozgáskorlátozott, bár akkor is tudsz bizonyos mozgásformákat minden gond nélkül végezni.

Azt sem írod, hogy hány centi magas vagy és hány kiló mellé. Tudod, nem mindegy, hogy 160 cm 50 kg mellett akarsz 10 kilótól megszabadulni, vagy 160 cm és 150 kg mellett...

Én azt javaslom, hogy kérj segítséget a szüleidtől, illetve el kellene menned egy szakemberhez is (ha normál a súlyod, akkor pszichológushoz, ha valóban van rajtad túlsúly, akkor pedig a megfelelő szakorvoshoz, aki "kezelni" tudja az állítólagos egészségügyi problémádat.

Mi is az az egészségügyi probléma, ami miatt nem mozogsz, amúgy? Mert, ugye ezt sem írtad le...

2022. febr. 1. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem eszel jóformán semmit és mozogsz, akkor is max kb 2-3 kg-ot tudsz leadni, plusz 1-2 kg vizet. És akkor már sokat mondtam. A fizika törvényeit nem lehet megerőszakolni.
2022. febr. 1. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Zsírleszívás. Nézz utána és kérj időpontot, de egyúttal a pszichológushoz is.

15 kg-t 15 hét alatt tudod csak leadni. Nem is értem a kérdést. 🤦😒

2022. febr. 1. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!