2honap alatt tudott mar valaki 15kilot fogyni? Ha igen, hogyan?
És mik a terveid a logó bőröddel, a hulló hajaddal, és ha nő vagy, akkor a menstruációd elmaradásával?
Vagy azt hiszed, te leszel az egyetlen kivétel, akinek nem árt meg?
Ennyit fogyni tilos ilyen rövid idő alatt. MINDEN FOGYÓKÚRA ártalmas, normális ember nem fogyózik.
Ha valaki életveszélyesen elhízott, s gyors fogyás elkerülhetetlen, akkor kizárólag kórházban, szigorú orvosi felügyelet mellett történhet csak. A felügyelet célja nem az, hogy betartja-e az ember a nem eszek semmit szabályt, hanem az, hogy napról napra miképpen reagál a szervezete.
A havi hét kiló nagyon-nagyon sok, bár olvastam olyan kérdést is, amelyben hetente szeretet volna valaki ennyit leadni.
Rendszeres mozgás, és könnyű vegyes táplálkozás hozhat csak eredmény. Havonta 1-4 kiló bőven elég.
És fontos: a fogyást nem mérleggel mérjük, hanem centiméterrel a derékon.
Én 2 hónap alatt 13 kilót fogytam. A bőröm nem lógott, pedig 92 kilóról kellett fogynom (160cm) .Hogy csináltam?
Teljes étrendváltoztatás ami azt jelentette, hogy se kenyér, se pékárú, se nassolás.
Kalóriabázis segítségével napi 1200 kalória keret bevitellel ami megfelelő szénhidrát, zsír, és proteint tartalmazott. Emellett heti 5 alkalommal mentem edzeni konditerembe ahol minimum 1 órát vagy másfél órát is elvoltam. Tréner által írt kardió és súlyzós edzéseket csináltam. Bevallom kemény volt. Most már "lazábban" csinálom de szépen fogyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!