Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2honap alatt tudott mar...

2honap alatt tudott mar valaki 15kilot fogyni? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Persze, rengetegen, a Málenkij robot nevű összenépi program alatt sokakanak sikerült és ez még a Norbi udpate fellendülése előtt volt jóval.
2017. jan. 2. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Koplalással lehet ennyit fogyni, annak minden "mellékhatásával".
2017. jan. 2. 17:18
 3/11 anonim válasza:
0%
Le lehet fogyni , csak futni kell sókat és felülést kel csinálni. De a YOUTUBE-n van egy csomó edzés gyakorlat!!! Sok sikert!!! :)
2017. jan. 2. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

És mik a terveid a logó bőröddel, a hulló hajaddal, és ha nő vagy, akkor a menstruációd elmaradásával?

Vagy azt hiszed, te leszel az egyetlen kivétel, akinek nem árt meg?

2017. jan. 2. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit fogyni tilos ilyen rövid idő alatt. MINDEN FOGYÓKÚRA ártalmas, normális ember nem fogyózik.

Ha valaki életveszélyesen elhízott, s gyors fogyás elkerülhetetlen, akkor kizárólag kórházban, szigorú orvosi felügyelet mellett történhet csak. A felügyelet célja nem az, hogy betartja-e az ember a nem eszek semmit szabályt, hanem az, hogy napról napra miképpen reagál a szervezete.

A havi hét kiló nagyon-nagyon sok, bár olvastam olyan kérdést is, amelyben hetente szeretet volna valaki ennyit leadni.

Rendszeres mozgás, és könnyű vegyes táplálkozás hozhat csak eredmény. Havonta 1-4 kiló bőven elég.

És fontos: a fogyást nem mérleggel mérjük, hanem centiméterrel a derékon.

2017. jan. 2. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Igen, én tudtam 2 hónap alatt 15 kilót fogyni, igaz, hogy válás miatt. Főztem rendesen mindenfélét, de nem volt étvágyam.
2017. jan. 2. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

Én 2 hónap alatt 13 kilót fogytam. A bőröm nem lógott, pedig 92 kilóról kellett fogynom (160cm) .Hogy csináltam?

Teljes étrendváltoztatás ami azt jelentette, hogy se kenyér, se pékárú, se nassolás.

Kalóriabázis segítségével napi 1200 kalória keret bevitellel ami megfelelő szénhidrát, zsír, és proteint tartalmazott. Emellett heti 5 alkalommal mentem edzeni konditerembe ahol minimum 1 órát vagy másfél órát is elvoltam. Tréner által írt kardió és súlyzós edzéseket csináltam. Bevallom kemény volt. Most már "lazábban" csinálom de szépen fogyok..

2017. jan. 2. 18:46
 8/11 anonim válasza:
0%
Igen nekem sikerült ...!! Az első 3 hét szörnyű volt !Nagyon sokszor elhatároztam hogy lefogyok , de nem jött össze . Folyamatosan azon gondolkoztam hogy mit egyek . :)) Egy szép este elhatároztam hogy ..fel készülök es MEGVALOSITOM !! Csináltam egy jo adag finomságot , el fogyasztottam es elhatároztam magamban hogy, másnap komolyan el kezdem . Elsősorban fejben dőlt el ! ;) Reggel egy laza reggeli : pirítós sonka ,ami jól esik de keveset ..( a titka hogy REGGEL MAR KEVESET KELL ENNI HOGY NE TAGULJON KI AZ EHSEGED ,EGÉSZ NAPRA!!)vagy egy szelet süti ..du:3 vagy 4 óra körül egy fel adag leves vagy spagetti pici adag 5 óra utan semmit nem szabad enni maximum alma vagy joghurt .. EN igy csináltam . Se csipegetes semmi olyan mellékes ami elrontana a tervet !! Amikor másik nap többet eszel .. másnap szinte semmit nem szabad .. Csináltam méregtelenítő napokat is egyszer-egyszer. Heti 1 szer 2 szer csak gyümölcs es zöldség nyersen .. természetesen csokit is ettem igen , de akkor egésznap csak azt es buborékos ásványvízet ittam ,amikor csoki napot tartottam .. a A TÖBBI NAPON SIMA ÁSVÁNYVÍZ ! Szénsav mentes !! Sok folyadék tea Citromlével minimális cukor !!Vitaminokat sem szabad elfelejteni .. cékla , spenót !! A Vérszegénység es nagy a lehetősége diéta alatt .. egyensúlyozni kell az étrendet ! A Fontos vitaminokat el kell fogyasztani egy ebéd állhat egy szelet rántott húsból melle cékla saláta !! A drasztikusabb diétát , ki kell egyensúlyozni !! Az is fontos hogy , hány éves vagy mert 25 éves kor után mar az anyagcsere lelassul . Nem elég szimplán éhezni . 25 éves kor alatt nem ajánlatos a drasztikus fogyás !! Leginkább a sok mozgás !!Ha valaki nehéz fizikai munkát csinal annak könnyű lesz leadnia . De pl :. aki könyebb vagy ülő munkát végez annak a drasztikusabb fogyókúra MELETT is edzenie kell ! EN reggelente futni jártam !! A lényeg az ..hogy, alakicsd ki a saját viszonyaidnak megfelelő étrendet , mozgástér ez .. Elosszor fejben kell eldönteni .. es magad miatt ! INSPIRALNIA kell valaminek .. es azt komolyan venni EN igy csináltam .. 8 szór próbáltam meg egyszer Határoztam el magam görcsoles nélkül .. lazán .. es SIKERÜLT ! Megtartani se könnyű , de mindig arra gondolok mennyit szenvedtem érte !! Sokkal nagyobbat nőtt az önbizalmam .. :)) azt elfelejtettem leírni hogy kicsit depresszióssa tett az éhezés de, amikor elkezdtem edzeni fútni az Betöltött :) az edzés nagyon fontos !! Egy idő elkezdte észrevenni mindenki hogy fogyok .. dícséretek hegye :) !! Saját magunk miatt KELL !! :) :)
2017. jan. 2. 18:55
 9/11 anonim válasza:
0%
A végen kicsit elsiettem a választ .. elnézést a helyesírási hibákért telefonról potyogtem .. :) a Lényeg hogy sikerült !! :)
2017. jan. 2. 18:58
 10/11 anonim válasza:
0%
Gép/TV elött csipszet enni :D
2017. jan. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!