Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keto diétával 2hét alatt hány...

Keto diétával 2hét alatt hány Kft lehet fogyni? 54kg vagyok jelenleg

Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert pont keto es miert pont 2 het? Sietsz valahova? 2 het alatt meg lehet, hogy egy kilot se fogsz fogyni, legyen az barmilyen dieta.
2022. febr. 4. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani.
2022. febr. 4. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha 54kg vagy bár nem tudom hogy milyen magas vagy de szerintem neked inkább szálkásítani kéne azaz a testzsír százalékot kéne lentebb “vinni”.

Ha pedig alacsony vagy és ez “felesleg” akkor se 2 hét alatt ad le mert még több fog visszajönni.És ha azért választottad a ketogén diétát mert az egyik celeb ezt csinálja nem pedig azért mert neked megfelelő az étren akkor ne csináld mert nem lesz fenntartható.Adj magadnak időt nem 2 hét alatt érte el a tested a mostani állapotát így nem 2 hét alatt fogja visszanyerni sem.

Ja és ha a csodaszereken jár az eszed azt se próbáld ki mert azok tele vannak víz illetve hashajtókkal.

A módszer ami a fogyás alapja a kalóriadeficitben levés.Tehát kalóriahiányos állapotban kell lenned.

Én sok sikert kívánok neked remélem sikerül az “álomalak”

2022. febr. 4. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Számold ki, hogy most mennyit eszel, és növeld meg először 200 kalóriával. Csináld két hétig és ha megint fogysz, növeld tovább. Írhatunk itt neked számokat, de lehet, hogy egyik sem fogja megközelíteni sem. Pl nekem az előző válaszoló által írt 1500 már komoly deficit, pedig én is pici vagyok.
2022. febr. 5. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Abszolút jóindulatból: keress fel egy pszichológust.
2022. febr. 6. 09:35
 6/9 after stroke válasza:
87%
Add, uramisten, de rögtön! Mennyi idő alatt híztad fel azt, amit most le akarsz adni? Akkor lett volna időd odafigyelni, és nem kéne most kapkodni.
2022. febr. 7. 10:41
 7/9 #grrr# válasza:
15%
Attól függ, hogy vannak-e már hajléktalanjaid, vagy még keresni kell. Egy - egy megbízható ügyvéd és könyvelő 2-3 Kft vagyonát biztos el tudják tüntetni ennyi idő alatt.
2022. febr. 10. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Tanácsadást adócsalási trükkre ne várj gasztro-szakembertől!
2022. febr. 11. 02:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. En 3 het alatt 2.7 Kg-ot fogytam 0 mozgassal. Szerencsem volt, a testem pillanatok alatt atallt a ketozisra, viszont azt tudni kell hogy ez nem mindenkinel megy ilyen gyorsan. Van akinel ez akar egy vagy tobb honapot is igenybe vehet.
2022. ápr. 11. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!