Fogyni szeretnék sportolás mellett?
Sziasztok!
Az életem új szakaszába értem, sikerült elköltöznöm és végre tudok magamnak főzni, nem kell rendelnem a kaját. Sajnos az előző lakásban nem volt konyha. Fel jött rám 15kg felesleg. Régebben mindig sportoltam, és egészségesebben érkeztem 85-90kg voltam izmosabb testalkattal. Szeretném újra elérni ezt, az edzés most már lehetséges mert van helyem (inkább egyedül edzem jellemzően saját testsúlyos gyakorlatokat és szobabiciklizem heti minimum 2x) tudnátok tippet adni, hogy honnan lehetne ötleteket meríteni főzéshez? Egészségesebb és kalória szegényebb kajákra gondolok. 33 vagyok, férfi ha ez számít ebben. Köszönöm előre is!
Én szeretek recepteket böngészni neten, elég beírni valami általánosat a Google-ba, pl.egészséges receptek/ebédek/ételek stb, és onnan már úgyis visz mindenfelé, látod mi a szimpatikus, melyik receptoldalak tetszenek stb.
Vagy másik, hogy alapanyag szerint keresel, ami éppen van otthon vagy szívesen ennéd, pl.karfiolos receptek, csirkemelles receptek stb. Én mindig elmentem, mikor olyat találok, amit szeretnék majd kipróbálni, így mindig van mihez nyúlnom ha kell egy jó recept :)
Szerintem egyébként felesleges ilyen direkt fitnesz-nek nyilvánított kajákra rákeresni, anélkül annyi egészséges étel van, illetve mindent, de tényleg szinte mindent el lehet készíteni egészségesebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!