Szerintetek kéne fogynom? 18/l
Sziasztok.
168 cm vagyok és 73 kg
Az a helyzet, hogy az utobbi idoben elegge elengedtem magam es sikerult felszednem par kilot.
Sajnos nagyreszt mind a hasamra jott aminek 91 centi lett igy a kormerete.
Ez nagyon sok?
Ha kell kep privatban tudok kuldeni.
✅ Kicsim, sajnos rossz hírt kell veled közölnöm :/
✅ Igen, elhíztál :/
✅ A hármas kép az amelyiken nagyon jól látható, hogy a rossz irányba haladnak a dolgok :/
❌ Szerintem mihamarabb kezdjél bele a változásba, ne halogasd :/
Megpróbálom leírni úgy, hogy relatív legyen.
A normálnál picit pufibb vagy ez így igaz, nagyjából 10kg feleslegesed van.
Viszont ez egyáltalán nem durva, az lenne a fontos hogy tovább ne hízz. Ez a kis 10kg nem egészségtelen, nem fog akadályozni semmiben. Esztétika, és vigyázni kell vele.
A gond akkor van ha kövér vagy, ami nagyjából ehhez még kb 10kg. Ettől távol vagy.
Ha nem tetszik magadnak, sportolj valamit és egyél kevesebbet. A sport azért segítene nagyon, mert az izom azért tart, tehát vékonyabbnak nézel ki ha sportolsz akkor is ha ezt nem adod le.
Ha azért szeretnél lefogyni hogy tetsz valakinek, felesleges elkezdened, mert nem éri meg. Hidd el, hogy ettől még ugyanúgy nagyon jó ember vagy, nem csökkent az èrtèked. Fel a fejjel az sem igaz hogy el vagy hízva. Ha 12 évesen néznél ki azt mondom jó túlozhatunk mert akkor lehet rosszabb jel lenne, de egy felnőtt nőn nem baj ez a fránya pár kg.
Még valami... Bármi baj van írj nyugodtan. Segítek bármiben, de az hogy kiirod egy oldalra az egy rizikó sokan túloznak, hisz èrzèseink vannak ettől vagyunk emberek
22:21 voltam
♥️ Sztem semmi gáz sincs benne, hogy kirakta !
♥️ Ez nem túlzás, hogy IGEN MESSZE ÁLL A "TÖKÉLETESTŐL" (finoman fogalmazva:)
♥️ De abban sztem egyetérthetünk, hogy EZ ÍGY NEM MARADHAT !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!