Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki diétázik, annak mindennap...

Aki diétázik, annak mindennap tele van a hűtő friss zöldséggel? Hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy friss salátát, zöldségeket sokkal szívesebben eszem vacsora mellé, mint a salátamixet amitől már pár hét után kivagyok, nem is beszélve a párolt mirelit zöldségről.

Viszont ahhoz hogy mindennap legyen a hűtőben jégsaláta, paradicsom, karalábé, cukkini stb, ahhoz minden egyes nap boltba kell járni és ráadásul rengeteg megy veszendőbe, mert hamar tönkremegy. És egyáltalán nem olcsó manapság sajnos.

Mások hogyan oldják meg ezt a dolgot?

febr. 17. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Dehogy kell minden nap boltba járni.

Egy hetet biztos de nemely 2t is elvan a hűtőben zöldség. (Zacsko nelkul, szabadon, hogy ne rohadjon be)

Heti 1x boven eleg bevasarolni zoldseget gyumolcsot.

En rászanok 30-60 percet vasarnap es minden mosok, pucolok szeletelek. Dobozolva elrakom es szerdaig kb elvan.

A tobbit frissen keszitem elo.

Az olcsóság is egyszeru. Sokkal olcsobb mint a chips kóla csoki stb.

Szezonálisat kell venni. Ilyenkor nem paprikát meg paradicsomot hanem jegcsapretket újhagymát káposztát stb.

febr. 17. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez nekem nem diéta. Életmód. 5 éve eszem minden etkezeshez 15 deka zöldseget. A család is. Azóta kikoltoztem de mindket helyen szokás maradt
febr. 17. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam még sose fogyott el egy nap alatt egy fej saláta

A legtöbb zöldség is simán elvan amíg nem bontod meg pl cukkini, paprika, de félbe vágva is tudnak állni 1-2 napot

Amíg péksütiken éltem sokkal gyakrabban jártam boltba, annál fontosabb volt hogy minnél frissebb legyen

febr. 17. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy oldom meg, hogy a legtöbb zöldség jópár napot eláll úgy, hogy az ízére nincs hatással. Heti 1x bolt, ha nagyon kell valami, akkor beugrok persze hétköznap, de amúgy pénteken van a bevásárlós nap.
febr. 17. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk uborka, paradicsom, zöldpaprika, jégsaláta, sárgarépa mindig van ittthon a hűtőben. A többi nyers vagy fagyasztott zöldség, attól függ milyen főttkaját terveztem arra a hétre enni. A ferjem hetente egyszer jár vásárolni. A nyers főzni való zöldsegeket mindig hamarabb csinálom meg, mint a fagyasztottat. Nem kell minden nap boltba járni.
febr. 17. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Szombaton megyek piacra, minden zöldséget akkor vásárolok. Következő hét szombatig vígan elvan. Cukkini két hétig is. A teljesen friss, amit a kertben szedek, egy hónapig eláll.

Amit a héten megeszünk, szinte mindent szombaton vásárolok. Hétköznap max kétszer megyek boltba, kenyeret szoktam venni, semmi mást.

tegnapelőtt 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
én van hogy 1 - 1,5 kg zöldséget (pl. zeller, répa, hagyma, tök) sütőbe rakom, utána leturmixolom zöldségpürévé. Napokig elvan, amíg falatozgatom...
tegnapelőtt 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!