Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetnék a munkahelyen, ha...

Mit ehetnék a munkahelyen, ha nincs se hűtő, se mikró?

Figyelt kérdés

Ma azt mondta az orvos, hogy csak zöldséget kéne ennem, attól lefogynék. Hát ez így valószínű...

Csak már végképp nem tudom, mit egyek munkahelyen.

Szendvicsek a szénhidrát miatt nem jöhetnek szóba, illetve megromlik a szalámi, tojás, sajt, gyakorlatilag minden. Meg most már ugye tilos is. :D

A saláta megfonnyad, illetve a romlandó összetevők megbuggyannak a 40 fokos melegben.

Helyben tudok vásárolni (hipermarket üzletsorán dolgozok), de elvinni gyakorlatilag nem tudok itthonról semmit.

Tehát levesek, főzelékek, romlandó ételek nem jöhetnek szóba.

Készíteni se tudok semmit, vagyis arra sincs lehetőségem, hogy összevagdossak pár zöldséget, és belekeverjem joghurtba, mert az asztalon nem pancsolhatunk, és nem lehet nálunk kés, villa, olló.

Úgy érzem, teljesen meg vagyok lőve. Értem én, hogy sokat kell fogyni, mert ku.rva egészségtelen, ha délben eszek két teljes kiőrlésű magos zsemlét, és leöblítem egy light ivós joghurttal, meg ne csodálkozzak, ha hízok.

De mit tudok enni??

Egész nap megyek, az ügyfelekkel kedvesnek, energikusnak kell lenni, reggel nyolctól este kilencig nem bírom ki kaja nélkül. Csak már elképzelésem nincs, mégis mit tudok enni, ami megfelel a kritériumoknak, és mondjuk nem rohad szét délután kettőig hűtés nélkül.

2013. jún. 20. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hutotaka+jegakku ;) tavaly meg nem volt huto az irodankba, sima textil hutotaskaval es 2 jegakkuval semmim nem romlott meg
2013. jún. 20. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Aszalt és friss gyümölcsök és zöldségek, magvak, tonhalkonzerv, esetleg ha a hipermarket árul grillcsirkét. Sajtok, túró, mert én eszem tejtermékeket.
2013. jún. 20. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

hát ez szar, nálunk sincs se hűtő, se mikro, de én angliában vagyok, nincs kánikula. ebédszünet egyszer nap közben, az asztalnál meg nem tudok mondjuk joghrutokat kavarni, mert közben nem tudok dolgozni. kis szünetek meg nincsenek...

de az első javaslata talán kivitelezhető.

2013. jún. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!