Hogyan oldjam meg az ebédet a gyakorlaton? Mit vihetnék magammal ha nincs hűtő és mikró sem?
Figyelt kérdés
Szakmai gyakorlatra járok, és nehezen tudom megoldani az ebédet, általában már csak otthon eszem 16 körül, így eléggé elcsúszik a napom. Mivel IR-em is van, fehér rizst nem tudom megenni, sült krumplit nem szívesen ennék minden nap, így a büfében nem tudok étkezni (saláták is kilőve, próbáltam de nem laktam jól vele).
Reggelire is lényegében ugyanazt eszem mindig, tk. zsemlét csinálok szendvicsnek, mert nincs időm reggel leülni tojást reggelizni, ahogy egyébként szoktam tk. kenyérrel.
Milyen ebédet tudnék magammal vinni, ami kibírja hogy egész nap a szekrényemben/táskámban van, és ebédkor jóízűen meg tudom enni dobozból?
2019. febr. 23. 17:28
1/1 anonim válasza:
Esetleg boltban kapható foodboxokból válogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!