Mit vegyek a boltba, ha csak hűtő van (mikró nincs, főzni nem lehet) a szálláson?
Megyek egy hétre Balatonra, és szeretném tartani az egészséges étkezést. Reggelit és a vacsit fogom szerintem a szálláson enni, mivel ebédeni majd a strandon fogunk.
Eddig halkonzervre (ami vízben van) és puffasztott rizsre gondoltam. Esetleg zöldségek, natúr joghurt. Magvakat nem szeretnék enni, mert zsíros lesz tőle az arcom.
Könyörgöm, nyaralni mész, tehát ilyenkor engedd már el magad.
Nem fogsz belerokkanni abba az egy hétbe, ha nem tudod tartani azt, amit otthon tettél.
Vegyél teljeskiörlésű péksütiket, sonkát, zöldséget, gyümölcsöt.
Esetleg, a strandi étteremből is lehet hazavinni rendelt kajákat.
Elsőnek igaza van! Lazíts! Nem lesz semmi bajod ha egy héten nem nyúlkajákon élsz.
Élvezd a nyaralást! Nem fogsz hízni egy hét alatt.
Azért szeretnék ott is rendesen enni, mert normális kajától sokkal jobb a közérzetem, és több energiám van.
Nekem egyáltalán nem szenvedés diétásan enni, ugyanis nem 3 almából áll a napi kajám, mint egyeseknek.
Lángostól, hamburgertől, palacsintától és az egyéb ilyen szaroktól elnehezülök és álmos leszek. -.-
Nem értem ezt a magyar felfogást, hogy nyaralás=zabálunk.
Attól, hogy oda akar figyelni a kajára nyaraláskor is, nem lesz megszállott. Aki követ egy diétát, az nem fog lángost enni egy hétig, szarul is lenne tőle...
Kérdező, vigyél gyümölcsöt, főzhetsz otthon rizst, süss le csirkemellet, zöldségeket is vihetsz, abonett, pufirizs, esetleg valami konzerv szósz. Nekem melegszendvicskrém is belefér, (nekem ez az elengedem magam) :)
én saját lekvárt is viszek, mindenmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!