Van ötleded, hogy nyaralás alatt ha nincs se hűtő, se mikro, akkor hogyan adhatnám a reggeli és esti tejet 2 évesemnek?
Figyelt kérdés
Esetleg vízforralóba lehet tenni tejet? Van nem tudom... :(2014. júl. 13. 13:59
1/21 anonim válasza:
Milyen tejet kap? Esetleg junior tejital nincs por formájában, mint a tápszer? Babavizet melegítesz hozzá, ha csapból folyik meleg víz, ha nem, akkor vízforralóval.
3/21 anonim válasza:
Hát rendes tejet nem lehet vízforralóba tenni, mert ráég. Nem lehet valahol melegíttetni? Szobahőmérsékleten nem issza meg? Tűzhely sincs? Esetleg bébiételmelegítő, de nekünk az nem jött be, nagyon lassan melegített.
4/21 anonim válasza:
Milyen tejet adsz neki? Én szívószálasat szoktam neki vinni. Annak semmi baja nincs hűtés nélkül és melegíteni se szoktam, megissza szobahőmérsékleten.
5/21 anonim válasza:
2 dl dobozos uht tej? Az eláll szobahőmérsékleten és úgy meg is tudja inni.
6/21 anonim válasza:
Jó ötlet a 2 dl-es tej szívószállal, én a lányomnak kakaót szoktam olyat venni.
7/21 anonim válasza:
Minden reggel veszel tejet (fél literest), beleállítod egy tálka meleg vízbe a bögre tejet és felmelegszik, hűtőtáskában nem tudom eláll-e estig a maradék tej (este ugyanúgy melegíted a meleg csapvízbe állított bögre tejet). Nekem hirtelen ez jutott eszembe.
Valami kis bolt biztosan van a közelben, ahol tudsz tejet venni vagy vannak ezek a 2 dl-s tejek, kakaó ital... ez nem tudom, hogy hűtő nélkül is tárolható-e, de úgy emlékszem, a boltokban a hűtőben tárolják, tehát akkor az nem jó, de utánanézhetsz, hátha.
8/21 anonim válasza:
Forralsz vizet és valami edénykébe beleöntöd, ebbe pedig beleállítod a cumisüveget vagy poharat.
9/21 anonim válasza:
Nekünk van egy kis indukciós főzőlapunk, azt vittem magammal a szállodába, plusz hozzá egy kislábast. Tökéletes volt, kis helyet foglalt. A fertőtlenítést is ezek segítségével oldottam meg.
Fél éves baba anyuja
10/21 anonim válasza:
A vízforraló jó ötlet úgy, hogy forralsz vizet, és abba állítod bele a bögre tejet. Felmelegszik picit és ihatja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!