Nyaralás: Ti hova vinnétek szívesebben gyerkőcötöket fürdeni, Balatonba vagy szállodai medence, strandfürdőbe? Hol tartanátok kevésbé a fertőzésveszélytől, megbetegedéstől?
Bárhol összeszedhetnek bármit, de azt mondják, hogy a természetes tavak jobbak, mint a medencék. Én terhesen a Balatonban fürödtem, de erről is megoszlanak a vélemények.
A Balcsiba simán bevittem volna őket többször is, ha lett volna rá lehetőségem tavaly nyáron, csak egy hetet tudtunk ott tölteni, de nagyon jó volt, semmi betegség. Télen viszont a wellness 2. napján már köhögtek és lebetegedtek tavaly. Most is szállodában vagyunk 2. napja, még nem betegek, már jobbak vagyunk :) Nem lehet tudni. Bár az uszodaszemölcs a medencékben jobban terjed, de sosem lehet tudni. A gyerek az gyerek, mindent a szájába vesz, issza a vizet, főleg ha a vízalámenést gyakorolja. Én sűrűn mosatom a kezeit, ennyit tudok tenni. Menjetek oda, ahol szívesebben vagytok. A Balcsi csak jó időben jó, egy szállodában legalább az idő miatt nem kell aggódni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!