Szerintetek kéne fogynom? 18/l
Figyelt kérdés
Sziasztok.
168 cm vagyok és 73 kg
Az a helyzet, hogy az utobbi idoben elegge elengedtem magam es sikerult felszednem par kilot.
Sajnos nagyreszt mind a hasamra jott aminek 91 centi lett igy a kormerete.
Ez nagyon sok?
Ha kell kep privatban tudok kuldeni.
2022. jan. 19. 17:23
21/55 anonim válasza:
huhh , kegyetlen kövér, nem tudom mennyi idős vagy, gondolom még fiatal, éppen ezért ez már nem vezet jóra. Le kell fogynod nagyon gyorsan, olyan 15 kiló felesleg van rajtad.
22/55 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2022. jan. 19. 20:55
23/55 anonim válasza:
Nem vészes, de 18 évesen azért még ne hagyd magad el. Nem kell pánikba esni, kicsit tudatosabb étkezés, több testmozgás. Reálisan legalább egy 10-essel kevesebb kéne, hogy legyen a testtömeged. Ha így érzed magad jól akkor ok, de ne feledd, 73 kg-ból még mindig könnyebb lefogyni, mint később 83-ból.
24/55 anonim válasza:
Van egy kis plusz, de azért ne túlozzunk már, hogy kegyetlen kövér és 15 kiló...
25/55 anonim válasza:
Kegyetlen kövérnek nem mondanám, kis felesleged van. Ezt nem olyan nehéz leadni amúgy, ha szeretnéd. Bár megmondom őszintén, hogy szerintem egyáltalán nem nézel ki rosszul, sőt kifejezetten vonzó vagy a felesleg ellenére is!
26/55 anonim válasza:
Juj,ülve elég gáz!
Igen lekellene fogynod nagyjából10kg-t.
Vagy vissza fogyni az elhagyás előtti sulyodra.
27/55 anonim válasza:
Kb 10 kg-t legalább,mert a hasi zsír az nem oké.
Én mondjuk 55-57 kilósan érzem magam a legjobban ilyen magassághoz.
28/55 anonim válasza:
Egyébként ülve én is így nézek ki, pedig most csak 53 vagyok (sajnos)
De nem vészes, én már 68 kilósan is sokkalta rosszabbul néztem ki.
29/55 anonim válasza:
Bocs a kérdést, de terhes vagy? Ha igen, akkor nem szóltam semmit a hasad miatt.
30/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes.
2022. jan. 20. 18:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!